Whitelabel Controlpanel

Neem direct contact op

Serverbeheer wordt gemakkelijk met het Whitelabel Controlpanel

Uw serverbeheer wordt nog eenvoudiger met het door ons ontwikkelde Controlpanel. Hiermee kunt u eenvoudig en overzichtelijk uw cloud omgeving beheren, domeinnamen aanvragen maar ook alle instellingen van uw hostingpakket beheren. Vrijwel alle geboden functionaliteiten kunnen met enkele muisklikken worden ingesteld: e-mail adressen, beveiligde mappen, databases, cronjobs, back-ups, etc. Daarnaast biedt de web interface mogelijkheden tot uitgebreide weergave van bezoekersstatistieken, het verbruikte aantal MB’s aan schijfruimte en een overzicht van het dataverkeer. Alles om uw server beheer zo gemakkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken!

controlpanel

Voordelen van het Whitelabel Controlpanel

  • Kostenbesparend
  • Alles onder eigen beheer
  • Volledig white label beschikbaar
  • Directe controle over al uw hosting diensten
  • Eenvoudig, overzichtelijk en wijzigingen zijn direct actief

Service bij het Whitelabel Controlpanel

Onze partners kunnen rekenen op een uitstekende en persoonlijke service, hoge kwaliteit en een hoge mate van flexibiliteit wanneer zij gebruik maken van het whitelabel controlpanel.  Wij bieden u alle aandacht en ondersteuning die nodig is om gezamenlijk succes te realiseren.

Meer informatie over het Whitelabel Controlpanel?

Geïnteresseerd in een samenwerking met Business Hosting, zodat u gebruik kunt maken van het Whitelabel Controlpanel? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 026 – 410 00 00. Meer te weten komen tijdens een vrijblijvende afspraak? Vul dan het contactformulier in en wij plannen zo spoedig mogelijk een afspraak in. Liever eerst meer informatie over het Whitelabel Controlpanel? Vul dan het onderstaande formulier in. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting