High traffic websites

Neem direct contact op

Betrouwbare hosting voor high traffic websites

Heeft u een website met een hoge bezoekersstroom? Wij hebben dan voor u betrouwbare hosting! Voor websites met een (tijdelijke) intensieve toestroom van bezoekers of websites die een kritiek onderdeel van uw bedrijfsvoering vormen, voldoet een reguliere webhosting omgeving vaak niet. Hiervoor hebben wij een speciaal high availability platform ingericht.

Het platform voor high traffic websites

Het speciale high availability platform is een betrouwbare hosting service met uitgebreide garanties voor wat betreft de bereikbaarheid van uw website of web applicatie. Het is speciaal ontwikkeld voor het verwerken van grote aantallen bezoekers. Deze hosting is direct extra uit te breiden als blijkt dat u meer capaciteit nodig hebt om uw bezoekersstroom in goede banen te leiden. Al onze reliable hosting oplossingen worden geclusterd binnen meerdere volledig redundante servers. De apparatuur is zo geconfigureerd dat de belasting wordt verspreid. Ook ontstaan hierdoor nooit problemen bij eventuele uitval van een server of verbinding of bij onderhoudswerkzaamheden. Desgewenst kan een fail-over situatie worden gerealiseerd naar een tweede datacenter locatie om zodoende ook bij uitval van een volledig datacentrum gegarandeerd te blijven van een bereikbare website of applicatie.

Voordelen van reliable hosting voor high traffic websites:

  • Grotere capaciteit: Door gebruik te maken van meerdere (virtuele) webservers kunt u meer bezoekers verwerken.
  • De website of applicatie blijft altijd operationeel, ook bij uitbreiding van de capaciteit of onderhoud aan de opstelling.
  • Grote flexibiliteit om aan veranderende eisen en wensen te voldoen
  • Wij leveren maatwerk: Op basis van de te verwachten (pieken) toestroom van bezoekers en het type website maken wij in overleg met u een geoptimaliseerde hosting oplossing.
  • Een flexibel contract is mogelijk: Wanneer een korte looptijd van een intensieve toestroom wordt verwacht, is een flexibel contract met de gewenste looptijd een optie.
  • Uitstekende service: Onze High Availability webhosting diensten zijn standaard voorzien van een zeer uitgebreid Service Level Agreement.

In het Service Level Agreement maken we harde afspraken over het functioneren van uw website. Zo zijn er bepalingen opgenomen over de inspanningsverplichting van onze medewerkers, servervoorzieningen inclusief infrastructuur, netwerkkoppelingen, randapparatuur en gerelateerde hard- en software. Voor alle voorzieningen zijn garanties tot 100% haalbaar en vast te leggen in het Service Level Agreement.

Meer informatie over high traffic websites?

Wilt u meer weten over high traffic websites en de hosting hiervan? Bel dan met 088 – 787 76 78.  U kunt ook het contactformulier invullen om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak met u in. Liever eerst meer informatie over de hosting van high traffic websites aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting