Service Level Agreement

Neem direct contact op

Service Level Agreement

Wilt u samenwerken met een partij waarbij u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het beheer van uw hostingomgeving en dat gemaakte afspraken altijd worden nagekomen? Kies dan voor Business Hosting. Alle afspraken legt u in samenwerking met Business Hosting vast in een Service level agreement (SLA), uitvoer gebeurt door middel van heldere procedures. De Service Levels kunnen worden uitgebreid met aanvullende diensten als pro-actieve monitoring en veilige back-up service. Er zijn een aantal verschillende niveaus qua ondersteuning en garanties. Uw SLA is te allen tijde aan te passen.

U kunt kiezen uit de onderstaande standaard mogelijkheden, bij specifieke eisen of wensen kan er een maatwerk SLA voor u worden uitgewerkt.

Omschrijving Managed Professional Maatwerk
Status monitoring netwerk & stroomtoevoer In overleg
Gebruik 24x7x365 calamiteitennummer In overleg
Diagnose bij calamiteiten In overleg
Ondersteunen/oplossen calamiteiten tegen uurtarief In overleg
Reactietijd tijdens kantooruren 60 min 30 min In overleg
Reactietijd buiten kantooruren 120 min 60 min In overleg
OS Security updates tijdens kantooruren In overleg
OS Security updates buiten kantooruren In overleg
Pro-actieve status- en trendmonitoring optie In overleg
Systeembeheer uren inbegrepen 1 uur In overleg
Uurtarief bij aanvullende ondersteuning € 75,- € 75,- In overleg
Back-up service optie optie In overleg
Verantwoordelijk voor ingrijpen klant Business Hosting In overleg

Pro-actieve status- en trendmonitoring

Toevoeging op het Standaard of Managed Service Level Agreement

Bij servermonitoring wordt de status van een vooraf bepaald aantal prestatieparameters (bijvoorbeeld HTTP/FTP/POP) 24/7/365 gemonitord.

Bij Pro-actieve monitoring wordt deze informatie naar Business Hosting gestuurd zonder tussenkomst van opdrachtgever. Business Hosting gaat anticiperend i.p.v. reagerend om met de informatie die voortkomt uit de monitoring. Voor basic monitoring geldt dat deze verantwoordelijkheid bij u als opdrachtgever ligt. Door te monitoren op tresholds met enige veiligheidsmarges kan (Pro-actieve) monitoring leiden tot een hogere beschikbaarheid alsmede zorgen voor een vooruitziende blik bij het bepalen van zaken zoals bijvoorbeeld de benodigde hardwarebehoefte.

Bij het starten van de monitoringdienst wordt vooraf een aantal te monitoren prestatieparameters gespecificeerd, deze parameters worden vooraf in overleg vastgelegd.

Indien u kiest voor de pro-actieve monitoring, gaat u er vooraf mee akkoord dat, indien noodzakelijk, er minimaal een uur gefactureerd wordt voor de anticiperende werkzaamheden die volgen uit de informatie van ons monitoringsysteem.

Back-up service

Het maken van een back-up van uw hostingomgeving kunt u aan Business Hosting uitbesteden. Hiervoor is het van belang dat vooraf wordt bepaald wat er precies wordt gebackupt met welke retentietijd (bijvoorbeeld tot 30 dagen terug), hetgeen bij oplevering van de voorgestelde hostingoplossing in gezamenlijk overleg wordt vastgesteld.

Dagelijks of zelfs meerdere malen per dag wordt er een back-up gemaakt van alle aanwezige data zoals vhosts & databases aanwezig op de hostingoplossing, maar ook een volledige blauwdruk (snapshot) behoort tot de mogelijkheden. De opslag van back-up gebeurt op een externe opslag node van Business Hosting.

Meer informatie over een Service Level Agreement en de aanvullende mogelijkheden?

Meer weten? Neem contact op en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in. U kunt ook meer informatie over een Service Level Agreement aanvragen via onderstaand formulier. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting