Technische informatie

Neem direct contact op

Hosting in Nederland

Business Hosting maakt voor haar ICT dienstverlening gebruik van een eigen Core-netwerk vanuit het BIT datacenter in Ede (Nederland). Het datacenter voldoet aan de hoogste beveiligingseisen en is volgens ISO/IEC 27001 kwaliteitsnormen gecertificeerd. Voor de routering maken wij bewust gebruik van onafhankelijk gespecialiseerde netwerkpartijen met gescheiden netwerkpaden naar meerdere directe 10 GBit/s koppelingen met de belangrijkste Internet exchanges wereldwijd. Onderling is het netwerk volledig redundant gekoppeld en ontsloten via meerdere fiber koppelingen. Door ons lidmaatschap bij RIPE beschikken wij over eigen IP ranges, hetgeen stelt ons in staat het netwerkverkeer in geval van calamiteiten zonder problemen te kunnen laten overnemen door een andere netwerkpartij. Zodoende zijn wij van niemand direct afhankelijk. Dit biedt een combinatie van toptechnologie, connectiviteit, beveiliging, koeling, brandbestrijding en engineeringdiensten. Een uitstekend uitgangspunt voor het hosten van uw websites, webserver en bedrijf kritische web applicaties. Door alle beschikbare faciliteiten kunnen we ons uitgangspunt van optimaal bereikbare ICT diensten tot en met 100% garanderen.

 

Cloud platform

Onze hostingdiensten worden aangeboden via een High availability cloud platform, bestaande uit meerdere geclusterd servers met volledig redundant uitgevoerde hardware- en netwerkcomponenten. Daarbij aangestuurd door uitgebalanceerde virtualisatiesoftware gecombineerd met Enterprise opslag. Door de juiste combinatie van soft- en hardwarecomponenten staat dit garant voor uitstekende performance en stabiliteit.

Betrouwbaar, zekerheid voor alles

Valt een verbinding (transit) uit dan neemt een andere verbinding het direct over en zelfs daar zit nog een reserveverbinding achter. De stroomvoorziening van de racks is volledig redundant uitgevoerd, zodat schommelingen worden opgevangen. Mocht de stroomvoorziening uitvallen, dan neemt een noodstroomvoorziening het in zijn geheel over zonder dat er een storing ontstaat. Voor monitoring van onze infrastructuur maken we gebruik van geavanceerde tools gecombineerd met trend analyse software, volledig in eigen beheer ontwikkeld en zodoende volledig aansluitend op onze dienstverlening. De tools zijn gekoppeld aan een digitaal notificatiesysteem, waardoor onze technisch medewerkers 24 uur per dag direct op de hoogte zijn en actief kunnen ingrijpen bij eventuele verstoringen. Wij waarborgen een zeer hoge bedrijfszekerheid en monitoren de servers 24 uur per dag, 7 dagen in de week en dat 365 dagen per jaar. De afgelopen vijf jaar heeft ons netwerk een uptime van 99,99% ervaren, dit is inclusief onderhoudsvensters. Tijdens een afspraak meer te weten komen over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in. U kunt ook meer informatie aanvragen via het onderstaande formulier. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op. [gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]    

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting