Maatwerk ondersteuning

Neem direct contact op

Maatwerk ondersteuning voor een volledige ICT dienstverlening

Heeft u bepaalde concepten waar u een hosting oplossing voor zoekt? Wij leveren altijd maatwerk ondersteuning om uw concepten volledig te ondersteunen. In opdracht van en in samenwerking met onze partners ontwikkelen wij maatwerk concepten voor vele doeleinden, altijd volledig afgestemd op de eisen en wensen van u of uw klant. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een narrowcasting oplossing, waarbij de software, optimalisatie van de gebruikte hardware en koppeling naar een hosting platform een maatwerk oplossing vereisen. Wij optimaliseren de software volledig op uw toepassingen. Het realiseren van een kostenbesparing, het ondersteunen en genereren van business of het verbeteren van de informatievoorziening zijn aspecten die daarbij uiteraard hoog op het lijstje staan.

Werkwijze bij onze maatwerk ondersteuning

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke resultaat volledig aansluit bij uw wensen, wordt er een vast ontwikkeltraject doorlopen. Een goede gezamenlijke voorbereiding is van groot belang omdat het ontwerp moet aansluiten op de te ontwikkelen software en moet passen bij de filosofie van het product. Na een uitgebreide analyse stellen wij de volledige specificaties op. Denk daarbij aan:

  • Functionele eisen
  • Gebruiksomstandigheden
  • Technisch relevante informatie.

Vervolgens wordt het systeemontwerp gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met testmogelijkheden, de kostprijs en service aspecten. Als het systeemontwerp klaar is, wordt er een prototype vervaardigd en kan de software ontwikkeling op basis van het systeemontwerp worden uitgewerkt tot een eindproduct.

Meer weten over onze maatwerk ondersteuning?

Wilt u meer weten over onze ICT diensten en mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 026 – 410 00 00. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij nemen, op werkdagen, binnen 4 uur contact met u op. Liever direct meer informatie aanvragen over de maatwerk ondersteuning van Business Hosting? Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting