Managed serverhosting

Neem direct contact op

Gerandeerde zekerheid met Managed serverhosting

Bent u op zoek naar een krachtige oplossing voor uw website of applicatie, maar besteed u het operationele beheer liever uit aan een betrouwbare partner? Dan heeft u met een Managed hosting service de ideale oplossing voorhanden. Het biedt u een stabiele werkomgeving met volledige bewegingsvrijheid, volledig technisch beheerd door onze professionals. Voor Managed Server Hosting zijn er diverse mogelijkheden die in opzet van elkaar verschillen, maar altijd het beste resultaat voor uw website bieden. Wij verzorgen, geheel naar uw wensen, het gehele traject van installatie, een stabiele oplevering en vervolgens het dagelijks operationeel beheer van de hosting oplossing. U kunt vervolgens 24 uur per dag op ons terug vallen voor alle technische ondersteuning. Hierdoor bent u gegarandeerd van een supersnelle en betrouwbare oplossing met een zeer hoge beschikbaarheid, zonder technische zorgen.

Kwaliteitsgarantie

Onze Managed diensten zijn altijd voorzien van de nieuwste hardware met volledige A-merk garantie. Bij Managed hosting zijn wij verantwoordelijk voor het onderhoud van de servers. De afspraken omtrent de kwaliteitsgarantie worden vastgelegd in een Service Level Agreement.

Extra’s

Bij onze Managed Hosting oplossingen heeft u de keuze uit diverse extra diensten:

  • Uitbreiding Service Level Agreement (SLA), desgewenst maatwerk
  • Aanvullende digitale bewaking met resultaatgerichte beveiligingsanalyses
  • 24 uur per dag server controle, bij uitval of verstoring direct pro-actief ingrijpen
  • Automatische back-up naar onze centrale back-up platformen

 

Controlpanel

Met ons Controlpanel beheert u zelf gemakkelijk de websites en domeinnamen op uw Managed Server. Daarnaast kan met het Controlpanel op simpele wijze de configuratie van gebruikers en services worden onderhouden.

Meer informatie over Managed Serverhosting?

Wilt u weten of Managed Server Hosting voor uw organisatie de geschikte oplossing is? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op voor het inplannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting