Special hosting

De vele mogelijkheden van onze special hosting

Met special hosting van Business Hosting heeft u de keuze uit veel mogelijkheden. Wij kunnen uw server hosten, maar ook high traffic websites en een private cloud. Ontdek welke mogelijkheden Business Hosting u kan bieden.

Managed serverhosting

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor websites die de ruimte en kracht nodig hebben van een volledige server, maar waarbij het technische beheer wordt verzorgd door onze ervaren technici, dan is Managed Server Hosting de ideale oplossing.

Lees meer over managed serverhosting

Server clustering

Voor websites met een intensieve toestroom van bezoekers of websites die een kritiek onderdeel van uw bedrijfsvoering vormen, voldoet een reguliere webhosting omgeving vaak niet. Hiervoor bieden wij speciale maatwerk Servercluster oplossingen met High availability als uitgangspunt.

Lees meer over server clustering

MySQL clusterhosting

Voor websites met een intensieve toestroom van bezoekers of websites die een kritiek onderdeel van uw bedrijfsvoering vormen, voldoet een reguliere webhosting omgeving vaak niet. Hiervoor bieden wij speciale maatwerk Servercluster oplossingen met High availability als uitgangspunt. Lees meer over server clustering. U kunt ook direct meer informatie aanvragen. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

Lees meer over MySQL clusterhosting

Private cloud

Business Hosting biedt u verschillende Private Coud hosting oplossingen die volledig op maat voor u worden gemaakt. Met een Private Cloud heeft u zelf de controle en het beheer over de inrichting van uw server platform, aangezien u de hardware niet hoeft te delen.

Lees meer over onze private cloud

High traffic websites

Voor websites met een (tijdelijke) intensieve toestroom van bezoekers of websites die een kritiek onderdeel van uw bedrijfsvoering vormen, voldoet een reguliere webhosting omgeving vaak niet. Hiervoor hebben wij een speciaal High availability platform ingericht.

Lees meer over high traffic websites

Service Level Agreement

Als u ervoor kiest uw hosting aan Business Hosting uit te besteden kunt u er 100% van uitgaan dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Wordt deze garantie niet behaald, dan crediteren wij een deel van het abonnementsgeld.

Lees meer over ons Service Level Agreement

IT Solutions

Business Hosting kan voor u complete, op maat gemaakte, IT Solutions ontwikkelen. Denk hierbij aan ICT gerelateerde elektronica voor de aansturing van zowel analoge als digitale hardware met programmeerbare logica, vaak in combinatie met een web applicatie voor configuratie en aansturing. Lees meer over onze IT Solutions. U kunt ook direct meer informatie aanvragen. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

Lees meer over onze IT Solutions

ICT Consultancy

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner op het gebied van ICT consultancy, dan komen wij graag een keer met u praten. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van het ontwikkelen en beheren van serverparken, biedt Business Hosting u een gedegen ICT advies. Lees meer over ICT Consultancy. U kunt ook direct meer informatie aanvragen. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2022 - Business Hosting