Managed Firewalling

Aanvullende beveiliging van uw serverplatform met Managed Firewalling

Uw serverplatform staat direct en permanent in verbinding met internet, hiermee ontstaat het gevaar dat het netwerk ongewenst wordt aangevallen en dat indringers schade aanrichten. Om uw platform extra te beschermen is het aan te raden het verkeer richting uw platform zo vroeg mogelijk te analyseren en waar mogelijk ongewenste bezoeken en misbruik weg te filteren. Hiermee verkleint u de risico’s aanzienlijk, indringers houdt u immers liever buiten de deur.

Met Managed Firewalling is er permanente controle over het verkeer van en naar internet. Met vooraf gedefinieerde instellingen bepaalt de firewall welk verkeer het doorlaat of juist blokkeert.

Door gebruik te maken van het volledig redundante dedicated firewall platform van Business Hosting beschermt u uw platform tegen gevaren van buitenaf. De dienst wordt als een service geleverd, wat betekent dat er geen eigen apparatuur en dus dure investering nodig zijn. Business Hosting zorgt ervoor dat alle componenten altijd up-to-date zijn, voor een zo optimaal mogelijke bescherming. Managed Firewalling wordt geleverd voor een vast maandelijks bedrag en kan geheel naar uw eigen wensen worden ingericht, zowel door middel van een standaard ruleset of met specifieke rules t.b.v. uw maatwerk applicatie.

 

Meer informatie over de Managed Firewalling Service?

Wilt u meer weten over de Managed Firwalling Service van Business Hosting? Bel dan met 088 – 787 76 78.  U kunt ook het contactformulier invullen om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak met u in. Liever eerst meer informatie over de hosting van high traffic websites aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op. [gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting