IT Solutions

Neem direct contact op

De IT Solutions van Business Hosting

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw IT-middelen? Business Hosting kan voor u complete, op maat gemaakte, IT Solutions ontwikkelen. Denk hierbij aan ICT gerelateerde elektronica voor de aansturing van zowel analoge als digitale hardware met programmeerbare logica, vaak in combinatie met een web applicatie voor configuratie en aansturing. De hardware wordt volledig geoptimaliseerd voor uw toepassing, zodat alle benodigde functionaliteiten helemaal aansluiten op de gebruikerswensen. Dit biedt meerdere voordelen, waarbij kostenbesparing en geoptimaliseerde gebruikscondities tot de belangrijkste behoren.

Werkwijze IT Solutions

Om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke product volledig aansluit bij uw wensen, wordt er een vast ontwikkeltraject doorlopen. Na een grondige analyse worden de volledige specificaties opgesteld. Denk daarbij aan het vaststellen van de functionele eisen, omgevingscondities, gebruiksomstandigheden, signaalniveaus en andere technisch relevante informatie. In diezelfde fase wordt ook gekeken naar economische aspecten als seriegrootte, gewenste kostprijs en economische levensduur.

Na het vaststellen van de specificaties wordt het systeemontwerp gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met testmogelijkheden, kostprijs, leverbaarheid van componenten, produceerbaarheid en service aspecten. Het elektronisch ontwerp moet goed aansluiten op de te ontwikkelen software en moet ook passen bij de filosofie van het product. Dat lukt alleen door integraal te ontwikkelen, zodat alle aspecten meegenomen worden in het ontwerp.

Als het systeemontwerp klaar is, wordt er een prototype vervaardigd en begint vrijwel gelijktijdig de software ontwikkeling op basis van het systeemontwerp.

Meer informatie over IT Solutions?

Meer weten over de meest geschikte IT Solutions voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 026 – 410 00 00 of vul voor het maken van een afspraak het contactformulier in. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak met u. Liever meer informatie over IT Solutions? Vraag meer informatie aan via onderstaand formulier. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting