Flexible cloud hosting

Neem direct contact op

Flexibele Cloud Hosting oplossingen

Op zoek naar een cloud oplossing om uw hardware te vervangen? Cloud Hosting oplossingen vervangen steeds vaker de traditionele op hardware gebaseerde platformen. Logisch, want met onze Cloud oplossingen bent u zeer flexibel in het aanpassen van de capaciteit en de softwareconfiguratie. U kunt eenvoudig en snel uw eigen White Label netwerk bouwen met de garantie dat u voor de techniek en service bij ons terecht kunt. Een eigen Cloud hosting omgeving is een goede oplossing wanneer u zelf regelmatig veranderingen wilt doorvoeren aan uw serverconfiguraties. De capaciteit van het platform en de softwareconfiguratie kunnen gemakkelijk worden aangepast. Maar wanneer u daar liever geen omkijken naar wilt hebben, kunnen wij dit ook voor u regelen. U zegt hoe u het wilt!

Voordelen van Flexible Cloud Hosting:

  • U kunt eenvoudig aanpassingen aan de inrichting van uw hosting omgeving uitvoeren.
  • Het is flexibel en groeit mee wanneer nodig waardoor ingewikkelde processen en een lange downtime bij wijzigingen of updates aan het systeem worden voorkomen.
  • Het is kostenefficiënt, omdat u niet te maken hebt met fysieke hardware. Hierdoor kunt u op elk moment uw behoefte bijstellen en betaalt u altijd naar behoefte.
  • We hebben een uitstekende service, omdat onze focus ligt op het technisch optimaal ondersteunen van onze partners. Onze ervaren technici denken altijd met u mee en onze helpdesk is 24 uur per dag bereikbaar.
  • U kunt de hosting zelfstandig beheren. Met cloud hosting kunt u geheel zelfstandig cloud instanties aanmaken, bewerken en verwijderen via het Business Hosting Controlpanel. Hiermee kunt u gemakkelijk een tijdelijke testsituatie of acceptieomgeving maken. U betaalt een instantie per uur, dus enkel voor het werkelijke gebruik.
  • U heeft bij het aanmaken van een cloud instantie de keuze uit standaard templates, bijvoorbeeld een FreeBSD template met Business Hosting Controlpanel aansturing, een voor-geconfigureerde Magento installatie of een standaard Windows setup. U heeft binnen enkele muisklikken een installatie gereed.

Op maat

De manier waarop een Managed Cloud Hosting platform wordt ingericht is geheel afhankelijk van uw wensen en situatie. Wij adviseren u graag over de oplossing die het beste past bij uw dienstverlening. Het aanmaken en configureren van een cloud omgeving kunt u zelfstandig uitvoeren via het Business Hosting Controlpanel.

Meer te weten komen tijdens een afspraak? Neem direct contact met ons op en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

Meer informatie over Flexible Cloud Hosting?

Vul het formulier in als u meer informatie wilt over Flexible Cloud hosting. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Kosten Cloud instanties

Kosten voor gebruik van een cloud instantie worden per heel uur berekend.

Omschrijving KOSTEN PER UUR KOSTEN PER MAAND
Processor per vCPU € 0,014 € 10,00
Geheugen per GB € 0,014 € 10,00
SAS opslagruimte per 10 GB € 0,007 €   5,00
High Availability (HA) ja
Volledige beheer (root toegang) ja
Business Hosting Controlpanel inclusief
Snapshots maken inclusief
Totaal bij 1GHz, 1 GB geheugen & 10 GB opslag   € 25,00
Extra:
Dataverkeer per GB € 0,20
Service Level Agreement standaard € 45,00
Back-up contract (dagelijks) per 10 GB € 10,00

 

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2023 - Business Hosting