Partners (Resellers)

Neem direct contact op

Partner worden van Business Hosting

Bent u gespecialiseerd in het aanbieden van producten die gerelateerd zijn in ICT? Business Hosting is dan de ideale partner! Business Hosting richt zich voornamelijk op reseller hosting, voor partners die gespecialiseerd zijn in het aanbieden van ICT gerelateerde producten. Wilt u partner worden van Business Hosting? Neem contact met ons op. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

Neem contact met ons op

 

Een partnerschap met Business Hosting kan verschillende dingen omvatten:

Maatwerk hosting oplossingen

Uw maatwerk hosting platform vraagt om maatwerk. Wij bieden u een totaaloplossing voor meerdere maatwerk managed servers. Onze maatwerk servers zijn voorzien van Microsoft Windows of Linux besturingssystemen.

Lees meer over maatwerk hosting oplossingen

Maatwerk ondersteuning:

Heeft u bepaalde concepten waar u een hosting oplossing voor zoekt? Wij leveren altijd maatwerk ondersteuning om uw concepten volledig te ondersteunen. In opdracht van en in samenwerking met onze partners ontwikkelen wij maatwerk concepten voor vele doeleinden, altijd volledig afgestemd op de eisen en wensen van u of uw klant.

Lees meer over maatwerk ondersteuning

Hosted services

Gebruik maken van online werken en een online werkplek, maar geen omkijken hebben naar back-ups en beveiliging? Business Hosting kan uw zorgen volledig uit handen nemen. Met de hosted services van Business Hosting biedt u uw klanten de zekerheid dat hun online werkplek altijd beschikbaar is.

Lees meer over hosted services

Whitelabel Controlpanel

Uw serverbeheer wordt nog eenvoudiger met het door ons ontwikkelde Controlpanel. Hiermee kunt u eenvoudig en overzichtelijk uw cloud omgeving beheren, domeinnamen aanvragen maar ook alle instellingen van uw hostingpakket beheren.

Lees meer over Whitelabel Controlpanel

Partner worden?

Onze specialisatie ligt in het adviseren, inrichten en beheren van kwalitatief hoogwaardige internetoplossingen waarbij reseller hosting een onderdeel is. Wij vinden het belangrijk daarin een flexibele en betrouwbare partner te zijn en streven er naar u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

Lees meer over partner worden

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting