Anti-DDoS Service

Neem direct contact op

De Anti-DDoS Service van Business Hosting

Een Distributed Denial of Service aanval, ook wel DDoS-aanval genoemd, is een grootschalige aanval dat websites, online opslagmiddelen en andere internet services tijdelijk kan uitschakelen. Door een DDoS-aanval kan bijvoorbeeld uw website tijdelijk onbereikbaar worden. In dit tijdperk is dat onacceptabel. Het internet van vandaag is niet meer weg te denken uit de maatschappij, vele bedrijven en consumenten maken dagelijks gebruik van vele online diensten en informatiebronnen. Tegenwoordig maken bedrijven gebruik van online diensten die essentieel zijn voor het bedrijfsproces. Business Hosting voorziet bedrijven van vele online diensten en applicaties die de basis vormen van deze digitale bedrijfsprocessen. Het is aan ons de taak te zorgen dat uw business geen hinder ervaart. Of het nu gaat om uw bedrijfswebsite, het verzorgen van digitale werkplekken op kantoor of e-Commerce, Business Hosting vindt het haar verantwoordelijkheid dat zij zorg draagt voor de beschikbaarheid en beveiliging van uw online diensten.

Door de toename van DDoS-aanvallen in zowel aantallen, als intensiteit ziet Business Hosting zich dan ook genoodzaakt stappen tegen deze aanvallen te nemen zodat uw diensten ongestoord kunnen blijven functioneren. Business Hosting komt met een Anti-DDoS oplossing dat in samenwerking met gerenommeerde bedrijven is ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij u de continuïteit van uw online business garanderen.

De impact van een DDoS-aanval

De impact van een DDoS-aanval kan grote gevolgen hebben. Een DDoS-aanval is bedoeld om uw online platform voor een bepaalde tijd plat te leggen. Soms is dit een kwestie van minuten, maar er zijn ook aanvallen bekend waarbij een online platform langer dan 48 uur onbereikbaar was. Een aanval op een online platform hoeft niet per definitie persoonlijk te zijn. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een andere website op dezelfde server als uw website wordt aangevallen, op termijn zal uw website dan ook onbereikbaar worden omdat de server de grote vraag van duizenden verzoeken per seconde naar de webpagina niet langer kan voldoen.

Er zijn drie verschillende type DDoS-aanvallen:

  • Volumetrische DDoS-aanval: Een aanval op grote schaal waarbij men probeert het netwerk waarin de server zich bevindt te overbelasten
  • TCP State Exhaustion: Via verschillende manieren verbindingen opvragen naar de server waardoor de Firewall van de server overbelast raakt en uitvalt
  • Applicatieaanvallen: Het buiten werking stellen van een specifieke dienst op de server

Business Hosting richt zich specifiek op de eerste twee type aanvallen. Doordat Business Hosting maatwerk levert kan er voor de laatst genoemde aanval een klant specifieke oplossing bedacht worden. Natuurlijk is dit geheel afhankelijk van de inrichting van het online platform en wensen van de klant.

Hoe Business Hosting de Anti-DDos Service inzet

Op het moment dat zich een DDoS-aanval voordoet, is de standaard procedure om deze te ‘null routeren’. Dit houdt in dat het IP-adres dat aangevallen wordt niet langer gekoppeld is aan uw website of online dienst, maar dit IP-adres naar een zwart gat wordt gekoppeld zodat het verkeer naar het IP-adres niet langer schade kan toebrengen aan een server. De DDoS-aanval wordt hier mee afgewend, echter heeft dit voor de klant als gevolg dat de server niet meer op het IP-adres bereikbaar is en het online platform niet langer bereikt kan worden. Een optie die u als klant liever niet ziet.

Daarom introduceert Business Hosting in samenwerking met netwerkleveranciers een methode dat een DDoS-aanval omleid naar de ‘Nationale Anti-DDoS Wasstraat’ (Afgekort NaWas). Door het gebruik van deze ‘wasstraat’ wordt onderscheid gemaakt tussen het goede en het slechte verkeer. Dit maakt het mogelijk dat echte gebruikers nog wel toegang krijgen tot het online platform en de slechte gebruikers worden geblokkeerd. Op het moment dat de NaWas actief is op de server of server cluster waar u gebruik van maakt, gebeurt dit geheel automatisch. Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur geleverd door gerenommeerde partners die het verkeer continu scannen en waar nodig direct actie ondernemen. In combinatie met een robuust netwerk en een team van professionals die een ruime ervaring hebben met netwerken, kunnen wij de ideale omstandigheden creëren om een DDoS-aanval tegen te gaan.

De Nationale Anti-DDoS Wasstraat (NaWas)

De Stichting Nationale Beheersorganisatie Internet Providers (de NBIP) is de steunpilaar binnen de NaWas. De NBIP heeft als primaire doelstelling om deelnemers aan deze NaWas te begeleiden en ondersteunen bij de inrichting en uitvoering van bepaalde wettelijke verplichtingen. Een centraal opgestelde hoeveelheid Anti-DDoS apparatuur van gerenommeerde merken is in staat verkeer te geleiden van een IP-adres dat wordt aangevallen met een DDoS-aanval. Het onderhoud en beheer van deze apparatuur ligt in handen van de NBIP, tevens zorgen zij dat er voldoende capaciteit is om genoeg aanvallen af te wenden en controleren zij actief de verbindingen met de deelnemers van de NaWas. De NBIP heeft als ambitie om de grootste en meest geavanceerde Anti-DDoS opstelling in Nederland te bouwen, om vervolgens door te groeien naar de beste NaWas van Europa.

Deelnemen aan de Anti-DDoS Service

Geïnteresseerden kunnen gebruik maken van deze aanvullende server dienst. Hoe mooi zou het zijn als uw online platform (minder) hinder ervaart van zo’n dergelijke aanval? Voor een vast bedrag per server per maand bent u al deelnemer van deze oplossing, ook als uw online platform gebaseerd is op virtuele servers. Heeft u een server cluster? Dan hanteren wij een gereduceerd tarief om gebruik te kunnen maken van de dienst.

Meer informatie over de Anti-DDoS Service?

Wilt u meer weten over de Anti-DDoS Service van Business Hosting? Bel dan met 088 – 787 76 78.  U kunt ook het contactformulier invullen om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak met u in. Liever eerst meer informatie over de hosting van high traffic websites aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2023 - Business Hosting