Cloud hosting

Neem direct contact op

Met cloud hosting geen omkijken naar uw data

Met cloud hosting van Business Hosting hoeft u zich geen zorgen te maken over het bewaren van uw waardevolle data. Uw gegevens zijn altijd veilig op onze betrouwbare servers. Wij hebben verschillende mogelijkheden voor cloud hosting.

Virtuele Server

Met een Virtuele Server krijgt u de beschikking over een eigen betrouwbare serveromgeving gebaseerd op het Business Hosting Cloud Platform. Een belangrijk kenmerk van een Virtuele Server is dat onderdelen als snelheid en processorcapaciteit niet worden beïnvloed door andere gebruikers. Virtualisatie software zorgt er namelijk voor dat de prestaties van andere gebruikers elkaar niet kunnen beïnvloeden. Het systeem garandeert vastgestelde resources.

Lees meer over een Virtuele Server

Flexible cloud hosting

Cloud Hosting oplossingen vervangen steeds vaker de traditionele op hardware gebaseerde platformen. Logisch, want met onze Cloud oplossingen bent u zeer flexibel in het aanpassen van de capaciteit en de softwareconfiguratie.

Lees meer over Flexible cloud hosting

Hosted Exchange

Hosted Exchange is een zakelijke e-maildienst van Microsoft, voor het delen van e-mail, agenda en contacten met collega’s. Met Hosted Exchange van Business Hosting heeft u zelf geen omkijken naar hardware, back-ups, licenties of software-updates. Dit nemen wij u volledig uit handen.

Lees meer over Hosted Exchange

Online back-up

De online back-up van Business Hosting is de meest veilige, gemakkelijke en betrouwbare oplossing voor de back-up van data. Geschikt voor complete serverparken, maar ook voor individuele servers, computers en laptops.

Lees meer over onze online back-up

Online werken

Online werken biedt tegenwoordig ongekende mogelijkheden. Medewerkers hebben altijd en overal de beschikking over de functionele kantooromgeving.Wij hebben een geïntegreerde totaaloplossing voor uw kantoorautomatisering, die via het internet benaderbaar is. Om er mee te werken hebben gebruikers slechts een computer met internetverbinding nodig.

Lees meer over online werken

Online werkplek

Altijd en overal veilig toegang tot uw vertrouwde programmatuur? Met een Online werkplek gehost door Business Hosting beschikken uw medewerkers over een volledig ingericht bureaublad met toegang tot de eigen programma’s. Een Online werkplek is vanaf iedere willekeurige computer met internetverbinding bereikbaar.

Lees meer over onze online werkplek

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting