Server clustering

Neem direct contact op

Altijd online zijn? Server Clustering!

Heeft u een website die essentieel is voor uw zaak of een website met een hoge bezoekersstroom? Met server clustering van Business Hosting bent u altijd online!

Voor websites met een intensieve toestroom van bezoekers of websites die een kritiek onderdeel van uw bedrijfsvoering vormen, voldoet een reguliere webhosting omgeving vaak niet. Hiervoor bieden wij speciale maatwerk Servercluster oplossingen met High availability als uitgangspunt. Dit is een betrouwbare hosting service met uitgebreide garanties betreffende de bereikbaarheid van uw website of web applicatie en speciaal ontwikkeld voor het verwerken van grote aantallen bezoekers.

Hoe werkt server clustering?

De hosting oplossing wordt geclusterd binnen meerdere volledig redundante servers. De apparatuur is zo geconfigureerd dat de belasting wordt verspreid. Ook ontstaan hierdoor nooit problemen bij eventuele uitval van een server of verbinding of bij onderhoudswerkzaamheden. Desgewenst kan een fail-over situatie worden gerealiseerd naar een tweede datacenter locatie om zodoende ook bij uitval van een volledig datacentrum gegarandeerd te blijven van een bereikbare website of applicatie.

Server clustering op maat

Op basis van de te verwachten  toestroom van bezoekers en het type website of applicatie maken wij in overleg met u een geoptimaliseerde hosting oplossing.

Service

Onze Servercluster oplossingen zijn standaard voorzien van een zeer uitgebreid Service Level Agreement. Daarin maken we harde afspraken over het functioneren van uw website of applicatie. Zo zijn er bepalingen opgenomen over de inspanningsverplichting van onze medewerkers, servervoorzieningen inclusief infrastructuur, netwerkkoppelingen, randapparatuur en gerelateerde hard- en software. Voor alle voorzieningen zijn garanties tot 100% haalbaar en vast te leggen in het Service Level Agreement.

Meer informatie over server clustering?

Meer weten over de meest geschikte hosting oplossing voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 026 – 410 00 00 of vul het contactformulier in voor een afspraak. Wij plannen dan zo snel mogelijk iets met u in. U kunt via onderstaand formulier meer informatie aanvragen over server clustering. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting