SSL Certificaten

Bekijk de SSL mogelijkheden

Een veilige omgeving begint met SSL

SSL staat voor Secure Sockets Layer en zorgt ervoor dat de communicatie tussen de website en de bezoeker versleuteld wordt verwerkt. Vertrouwelijke informatie die klanten naar een website sturen (zoals wachtwoorden, persoonsgegevens of betaalinformatie) worden zodoende op een veilige manier verwerkt.

Het gebruik van SSL geeft bezoekers van de website een extra zichtbaar beveiligingsgevoel en daarbij het vertrouwen dat als de gegevens onderschept worden deze niet uitgelezen kunnen worden door andere. Daarnaast waarderen zoekmachines websites met SSL steeds hoger boven reguliere websites.

Hoe werkt SSL

De data die van de website naar de bezoeker wordt verstuurd en de data die de andere kant op verstuurd wordt, wordt gecodeerd via het zogenaamde SSL-protocol. De sleutel tot het lezen van deze code wordt verstuurd van de server van de website naar de computer van de bezoeker zodra deze twee contact maken. De informatie die vanaf dan heen en weer wordt verstuurd, kan middels de versleuteling (encryptie) alleen worden gedecodeerd door deze twee partijen en niet door een derde.

 

Bekijk de SSL mogelijkheden

 

 

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2023 - Business Hosting