Private Cloud

Neem direct contact op

Beheer zelf uw Private Cloud platform

Wilt u een Private Cloud waarbij u volledig de controle heeft? Business Hosting biedt u verschillende Private Cloud hosting oplossingen die volledig op maat voor u worden gemaakt. Met een Private Cloud heeft u zelf de controle en het beheer over de inrichting van uw server platform, aangezien u de hardware niet hoeft te delen. Met ons op maat gemaakte Controlpanel kunt u het beheer over uw Private Cloud omgeving zelf uitvoeren. Een eigen Private Cloud hosting platform is een goede oplossing wanneer u zelf regelmatig veranderingen wilt doorvoeren aan uw serverconfiguraties. U kunt de capaciteit van uw omgeving en de softwareconfiguratie gemakkelijk aanpassen. Maar wanneer u daar liever geen omkijken naar wilt hebben, kunnen wij dit ook voor u regelen.

Redundantie bij de Private Cloud

Al onze High availability oplossingen worden geclusterd binnen meerdere volledig redundante servers. De apparatuur is zo geconfigureerd dat de belasting wordt verspreid. Ook ontstaan hierdoor nooit problemen bij eventuele uitval van een server of verbinding of bij onderhoudswerkzaamheden.

Service voor de Private Cloud

Onze Private Cloud diensten gaan gepaard met een uitgebreid Service Level Agreement. Daarin maken we duidelijke afspraken over het functioneren van uw hosting, zodat u weet waar u aan toe bent. De mate van service is geheel aan u, er zijn verschillende pakketten waaruit u kunt kiezen.

Voordelen van Private Cloud Hosting:

  • Volledig afgestemd op uw eisen en wensen
  • Hosting binnen een kwalitatief hoogwaardig platform
  • Volledig schaalbaar
  • Maximale kostenefficiëntie
  • Hoge kwaliteit service

Ondersteuning bij de Private Cloud

De manier waarop een Managed Cloud platform wordt ingericht is geheel afhankelijk van uw wensen en situatie. Wij adviseren u graag over de oplossing die het beste past bij uw dienstverlening. Het aanmaken en configureren van een cloud omgeving kunt u zelfstandig uitvoeren via het Business Hosting Controlpanel.

Meer informatie over Private Cloud?

Meer weten? Neem direct contact met ons op en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in. Liever meer informatie over de Private Cloud? Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting