Mailhosting

Mail & Filtering

Mail hosting

Met mail hosting van Business Hosting is uw belangrijke mail altijd toegankelijk en beveiligd. Geen downtime, geen trage webmails. Gewoon simpel en efficient, zoals het hoort. Uw mail is standaard voorzien van onze uitgebreide mailfiltering en zodoende veilig tegen onder andere spam en virussen.

Bekijk onze opties voor mail hosting

Uitgaande Mailfiltering met Authenticated SMTP

Met het Uitgaand Mailfilter maakt u eenvoudig en effectief een einde aan de dagelijks stormvloed van e-mails die spam en virussen bevatten. Het actieve filter controleert uitgaande e-mail nog voordat deze een netwerk of mailserver bereikt. Meer weten over de uitgaand Mailfilter? Kijk dan op de pagina van Uitgaand Mailfilter. U kunt ook direct de pakketten bekijken.

Bekijk onze opties voor een Uitgaand Mailfilter

Inkomende Mailfitering

Met het Inkomend Mailfilter maakt u eenvoudig en effectief een einde aan de dagelijks stormvloed van e-mails die spam en virussen bevatten. Het actieve filter controleert binnenkomende e-mail nog voordat deze uw netwerk of mailserver bereikt. Meer weten over de Inkomende Mailfiltering? Kijk dan op de pagina van Inkomend Mailfilter. U kunt ook direct de pakketten bekijken.

Bekijk onze opties voor een Inkomend Mailfilter

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting