Webhosting

Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte hosting oplossing!

Bij Business Hosting zijn we experts op het gebied van hosting oplossingen en hierdoor kunnen wij u perfect adviseren over een geschikte hosting oplossing. Zoekt u een hosting pakket voor uw website of webwinkel? Bij Business Hosting hebben we vele mogelijkheden en kunnen we u uitstekend adviseren. Weet u al welk hosting pakket geschikt voor u is? Bestel deze dan direct via één van onderstaande pagina’s. Heeft u advies nodig over het te kiezen pakket? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel met 088 – 78 77 678. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

Neem direct contact op

 

Shared hosting

Zoekt u betrouwbare hosting voor uw zakelijke website? Dan is Shared hosting meestal de beste en voordeligste oplossing. Het biedt u een betrouwbare serveromgeving waarin uw website of web applicatie altijd en overal online bereikbaar is. Meer weten over Shared hosting? Kijk dan op de pagina van Shared hosting. U kunt ook direct de pakketten bekijken.

Meer informatie over Shared hosting

Virtuele Server

Met een Virtuele Server krijgt u de beschikking over een eigen betrouwbare serveromgeving gebaseerd op het Business Hosting Cloud Platform. Een belangrijk kenmerk van een Virtuele Server is dat onderdelen als snelheid en processorcapaciteit niet worden beïnvloed door andere gebruikers. Virtualisatie software zorgt er namelijk voor dat de prestaties van andere gebruikers elkaar niet kunnen beïnvloeden. Het systeem garandeert vastgestelde resources.

Lees meer over een Virtuele Server

WordPress hosting

Heeft u een WordPress website? WordPress is een content management systeem dat gebruik maakt van de programmeertaal PHP. Uw WordPress website staat bij Business Hosting op een altijd veilige en betrouwbare server. Meer weten over WordPress hosting? Kijk dan op de pagina van WordPress hosting. U kunt ook direct de pakketten bekijken.

Meer over WordPress mogelijkheden

Typo3 hosting

Wilt u een website met Typo3 maken? Typo3 is een open source content management systeem voor middelgrote en grote websites. Typo3 is gebaseerd op PHP. Met een Typo3 hosting pakket kunt u eenvoudig en snel uw Typo3 website opzetten en beheren. Meer weten over Typo3 hosting? Kijk dan op de pagina van Typo3 hosting. U kunt ook direct de pakketten bekijken.

Bekijk onze Typo3 oplossingen

Drupal hosting

Heeft u een Drupal website? Drupal is een open source content management systeem in PHP. Ons Drupal hosting pakket is bij uitstek geschikt om Drupal websites te hosten aangezien het volledig geoptimaliseerd is naar de eisen van het systeem. Meer weten over Drupal hosting? Kijk op de pagina van Drupal hosting. U kunt ook direct de pakketten bekijken.

Meer informatie over Drupal hosting

Django hosting

Wilt u een website maken met Django? Dit is een vrij te gebruiken framework voor web applicaties. Bij ons staat uw Django hosting op een altijd betrouwbare en veilige server. Meer weten over Django hosting? Bekijk dan de pagina van Django hosting. U kunt ook direct de pakketten bekijken.

Bekijk onze Django oplossingen

Windows Business hosting

Is uw website opgebouwd uit Microsoft ASP, ASP.NET, Microsoft Access en/of Microsoft SQL databases? Kies dan voor Windows hosting. Windows hosting staat voor gebruiksvriendelijkheid. Er zijn veel mogelijkheden qua toepassingen en de service is stabiel. Meer weten over Windows Business hosting? Kijk dan op de pagina van Windows Business hosting. U kunt ook direct de pakketten bekijken.

Bekijk onze Windows Business oplossingen

Webshop oplossingen

Magento hosting

Wilt of heeft u een Magento webshop? Magento is een webwinkel platform gebouwd op basis van open source technologie die webshops veel mogelijkheden biedt met betrekking tot het ontwerp en de functionaliteit van de webwinkel. Meer weten over Magento hosting? Kijk dan op de pagina van Magento hosting. U kunt ook direct de pakketten bekijken.

Bekijk onze Magento oplossingen

OsCommerce hosting

Wilt u een OsCommerce webshop? OsCommerce is een bekend webwinkelsysteem op basis van open source. Met OScommerce kunt u eenvoudig en snel een webshop opzetten en beheren. Meer weten over OsCommerce hosting? Kijk dan op de pagina van OsCommerce hosting. U kunt ook direct de pakketten bekijken.

Meer informatie over OsCommerce

Prestashop hosting

Wilt u een Prestashop webshop? PrestaShop is een open source e-commerce platform dat gratis te downloaden is. Het webwinkelsysteem is gebruiksvriendelijk en goed doorontwikkeld. Meer weten over Prestashop hosting? Kijk dan op de pagina van Prestashop hosting. U kunt ook direct de pakketten bekijken.

Bekijk onze Prestashop oplossingen

Opencart hosting

Denkt u aan een webshop met Opencart? Het open-source pakket Opencart is gratis en zet u binnen no-time een eigen webshop op. Met het zeer gebruiksvriendelijke administratorpaneel installeert u eenvoudig vele uitbreidingen. Meer weten over Prestashop hosting? Kijk dan op de pagina van Opencart hosting. U kunt ook direct de pakketten bekijken.

Bekijk onze Opencart oplossingen

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting