Online werken

Neem direct contact op

ICT inrichting voor online werken

Online werken biedt tegenwoordig ongekende mogelijkheden. Het wordt ook wel Het Nieuwe Werken genoemd. Medewerkers hebben altijd en overal de beschikking over de functionele kantooromgeving. Door onze veilige en betrouwbare servers heeft u geen omkijken naar de beveiliging van uw data!

Online werken is een totaaloplossing

Wij hebben een geïntegreerde totaaloplossing voor uw kantoorautomatisering, die via het internet benaderbaar is. Om er mee te werken hebben gebruikers slechts een computer met internetverbinding nodig. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, nagenoeg alle programmatuur is aan het digitale kantoor toe te voegen en dus altijd en overal online beschikbaar. Ook hebt u geen omkijken naar beveiliging, back-ups, updates en onderhoud van uw digitale kantoor, dit wordt allemaal door ons verzorgd.

Onze oplossingen voor online werken:

Hosted Exchange
Online werkplek
Online back-up

Benieuwd welke voordelen online werken uw organisatie kan opleveren? Wij vertellen graag meer over onze online automatiseringsmogelijkheden in een geheel vrijblijvend gesprek. Neem direct contact met ons op en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

Meer informatie over online werken?

Vul het onderstaande formulier in om meer informatie te ontvangen. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting