Wat doet een hostingbedrijf?

Een website voor uw bedrijf, stichting of vereniging is essentieel

Wat doet een hostingbedrijf? Tegenwoordig gebeurt bijna alle communicatie via de digitale snelweg. Uw bedrijf, stichting of vereniging heeft tegenwoordig een website nodig om überhaupt opgemerkt te worden. Door klanten naar uw website te laten navigeren kunt u deze binden, overtuigen en overhalen om uw product of dienst te verkopen.

Het voordeel van internet is dat (bijna) alles mogelijk is, het nadeel is tegelijkertijd dat men door deze mogelijkheden vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Maar goed, een website moet er komen dus u vindt een webdesigner die een prachtige website voor u bouwt. Daarnaast vind u een passende domeinnaam waarmee uw website makkelijk vindbaar is, dit kan uw bedrijfsnaam, maar ook een andere naam zijn. Daarna gaat u opzoek naar een hostingbedrijf. Maar, wat doet een hostingbedrijf?

Uw website laten hosten door Business Hosting

Nadat u een website heeft laten maken en een passende domeinnaam geregistreerd hebt, heeft u alleen nog een platform nodig om uw website online te zetten. Het Engelse woord ‘host’ betekent letterlijk gastheer. Een treffende term, want een hostingbedrijf zoals Business Hosting biedt web accomodatie aan bedrijven en particulieren die zich op het internet willen presenteren. Daarbij moet uw website tenslotte 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar zijn. Business Hosting kan nou juist die dienst leveren. Met onze geoptimaliseerde servers is uw website altijd online, dit kunnen wij tot wel %99,99 procent garanderen.

Simpel beheren met het Business Hosting Control Panel

Het is belangrijk dat een website op gemakkelijke en snelle manier gewijzigd kan worden, of nieuwe informatie toegevoegd kan worden. Met het Business Hosting Control Panel wijzigt u binnen een paar klikken belangrijke aspecten van uw website. Dit bespaart tijd, moeite en frustraties. Het voordeel van het control panel is dat:

  • er tijd wordt bespaart met het doorvoeren van wijzigingen, alle wijzigingen zijn namelijk per direct actief
  • de website zonder tussenkomst van Business Hosting beheert kan worden
  • mail-adressen snel toegevoegd, beheert en verwijderd
  • niet altijd een systeembeheer of webdesigner nodig, dus kostenbesparend

Neem vandaag nog contact op

Wilt u tijdens een afspraak graag meer te weten komen over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in. Door middel van het onderstaande formulier kunt u ook meer informatie aanvragen. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting