VMware Cloud Hosting

VMware Cloud Hosting oplossingen

Is uw huidige hardware aan vervanging toe? Dan is VMware Cloud Hosting een goed alternatief. Velen gingen u voor, en dat is logisch! Door VMware Cloud Hosting af te nemen bij Business Hosting profiteert u van de flexibiliteit om eenvoudig virtuele hardwarecapaciteit aan te passen en softwareconfiguratie naar uw hand te zetten. Voor u het weet heeft u binnen no-time een eigen White Label netwerk. Business Hosting garandeert tevens dat u voor de service en techniek bij ons terecht kunt. Kortom, zijn flexibele serverconfiguraties belangrijk voor uw productieplatform? Dan is Business Hosting uw juiste partner, ook om u te helpen met het inrichten van het productieplatform.

Wat heeft VMware Cloud Hosting u te bieden?

  • Binnen een paar klikken wijzigingen aan uw productieplatform aanbrengen
  • Naar mate uw klantenkring groter wordt groeit uw productieplatform mee, VMware Cloud Hosting past zich aan zonder grote processen uit te moeten voeren of er een downtime optreedt.
  • Aanschaf van dure hardware is verleden tijd, hiermee bespaart u de kosten voor de aanschaf van dure hardware. Ook betaald u met VMware Cloud Hosting enkel naar de behoefte van uw systeem.
  • Business Hosting garandeert uitstekende service. Technische support vinden wij normaal, wij streven er naar om onze partners 24 uur per dag te ondersteunen
  • Met VMware Cloud Hosting kunt u uw productieplatform zelf beheren. Op een eenvoudige en efficiënte manier kunt u aanpassen maken door middel van het Business Hosting Controlpanel. Eigen cloud instanties kunnen aangemaakt, bewerkt en weer verwijderd worden. Een testomgeving is bijvoorbeeld dus zo aangemaakt. Voor een cloudinstantie betaald u per uur.
  • Er kan gekozen worden tussen verschillende standaard templates, denk hierbij aan een standaard Windows installatie en een FreeBSD template met Control Panel integratie.

Passend advies voor uw VMware Cloud Hosting

Er zijn verschillende manieren om uw VMware Cloud Hosting in te richten, dit hangt natuurlijk af van uw bedrijfssituatie en speciale wensen. Graag adviseren wij u wat het beste bij uw bedrijfsstrategie en dienstverlenging past.

Direct meer informatie aanvragen? Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan over VMware Cloud Hosting. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Kosten VMware Cloud instanties

Kosten voor gebruik van een cloud instantie worden per heel uur berekend.

Omschrijving KOSTEN PER UUR KOSTEN PER MAAND
Processor per vCPU € 0,014 € 10,00
Geheugen per GB € 0,014 € 10,00
SAS opslagruimte per 10 GB € 0,007 €   5,00
High Availability (HA) ja
Volledige beheer (root toegang) ja
Business Hosting Controlpanel inclusief
Snapshots maken inclusief
Totaal bij 1GHz, 1 GB geheugen & 10 GB opslag   € 25,00
Extra:
Dataverkeer per GB € 0,20
Service Level Agreement standaard € 45,00
Back-up contract (dagelijks) per 10 GB € 10,00

 

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting