MongoDB hosting

MongoDB hosting bij Business Hosting

Heeft u een applicatie of website die sterk afhankelijk is van een database en waarbij 100% uptime belangrijk is? Kies dan voor MongoDB hosting van Business Hosting. MongoDB biedt vele mogelijkheden voor uw productiesystemen. Business Hosting levert maatwerk i.c.m met een Pro SLA zodat u gegarandeerd bent van een volledig werkend productiesysteem zonder fouten en downtime.

Wat is MongoDB (hosting)?

Een veelal gebruikte databasesysteem is MySQL, vroeger was dit dan voor websites en productiesystemen geheel de standaard. MySQL is gratis, stabiel, kent goede ondersteuning en heeft jarenlange ervaring in de database wereld, dit maakte de keuze vaak erg makkelijk. Met de introductie van MongoDB is daar verandering in gekomen. Recent is versie 1.8 uitgekomen waarin veel nieuwe features en stabiliteit gerealiseerd is.

Waarom MongoDB hosting?

Het is een bekend probleem. Veel databasesystemen hebben er last van: groeiende databases. Hoe meer er gebruikt wordt gemaakt van een database en hoe groter deze wordt, hoe meer problemen er gaan ontstaan met betrekking tot performance, replicatie en schaalbaarheid. MongoDB is ontwikkeld om deze alledaagse uitdagingen aan te gaan, zonder daarbij hinder te veroorzaken in het productieproces. Dat betekend dat zowel uw productiesystemen als uw aandacht daar zo min mogelijk bij nodig zijn. Een aantal voordelen van MongoDB zijn dan ook:

  • Groeit mee met de vraag aan uw productiesystemen
  • Hoge prestaties door maatwerk
  • Ongekende mogelijkheden door de vele beschikbare functionaliteiten
  • Automatische ‘fail-over’ functie zodat uitval van servers opgevangen wordt

 

Meer weten over MongoDB of MongoDB hosting? Neem contact met ons op of vraag meer informatie aan. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting