Prestashop partner

Prestashop partner worden van Business Hosting

Bent u een expert in het configureren en beheren van Prestashop en bied u klanten deze service aan? Word dan vandaag nog Prestashop partner van Business Hosting. Business hosting richt zich op reseller hosting. Dit betekent dat u binnen no-time een eigen White Label omgeving voor uw klanten kunt opzetten.

Ondersteuning van de Prestashop partner

Het is begrijpelijk dat u specifieke wensen heeft voor de inrichting van uw productieplatform. Tevens moet het platform afgesteld worden op uw bedrijfssituatie.  Samen met onze Prestashop partner maken wij een ontwerp dat moet aansluiten op de te ontwikkelen software en filosofie van het productiesysteem. Het uitgangspunt van onze ondersteuning is het genereren en ondersteunen van business, kostenbesparing en het verwezenlijken van de informatievoorziening. Business Hosting heeft deze aspecten hoog in het vaandel staan.

Aanpak bij ondersteuning van de Prestashop partner

De uiteindelijke inrichting en resultaat van uw Prestashop productiesystemen worden in kaart gebracht door middel van een vast ontwikkeltraject dat doorlopen wordt. Na een uitgebreid vooronderzoek stellen wij de benodigde specificaties op. U kunt hierbij denken aan:

  • Functionele eisen van de oplossing
  • Gebruiksomstandigheden
  • Technisch belangrijke informatie

Nadat het vooronderzoek is afgerond wordt het systeemontwerp opgemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met de serviceaspecten. Op het moment dat het systeemontwerp goed bevonden is door de Prestashop partner, kan er een prototype vervaardigd worden en kan de softwareontwikkeling op basis van het systeemontwerp worden uitgerold tot een eindproduct.

Neem vandaag nog contact op

Prestashop partner worden van Business Hosting? Dat is mogelijk! Klik op de knop ‘Neem contact met ons op’ en op werkdagen bellen wij u binnen 4 uur terug! Ontvangt u eerst liever eerst wat meer informatie? Vul dan tevens het contactformulier in.

Neem contact met ons op

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting