PHP Cloud Hosting

PHP Cloud Hosting oplossingen

Is uw hardware aan vervanging toe? Vandaag de dag wordt oude hardware vervangen door PHP Cloud Hosting. Door middel van PHP Cloud Hosting bij Business Hosting geniet u van de vrijheid om hardwarecapaciteit virtueel te beheren en de softwareconfiguratie op maat af te stemmen. Een eigen White Label omgeving bouwen is een fluitje van een cent, daarnaast garanderen wij dat u advies en service bij ons terecht kunt. Is flexibiliteit in uw serverconfiguraties belangrijk? Dan is PHP Cloud Hosting de oplossing. Toch liever uw eigen netwerk laten bouwen door Business Hosting? Dat kan, neem onderaan de pagina contact met ons op.

Wat heeft PHP Cloud hosting te bieden?

  • Binnen een paar klikken voert u aanpassingen door in uw hosting omgeving.
  • Grote processen en een downtime van uw systemen zijn verleden tijd, een PHP Cloud Server is flexibel en groeit waar nodig mee met uw productieplatform.
  • Vervanging van dure hardware is niet meer nodig, hiermee bespaart kosten, tevens betaald u alleen naar de behoefte van uw systeem.
  • Een uitstekende service door Business Hosting wordt gegarandeerd. Wij willen onze partners optimaal voorzien van technische support. Onze ervaren technici staan 24 uur per dag voor u klaar.
  • Met het Business Hosting Controlpanel, is het mogelijk om uw PHP Cloud Servers eenvoudig te beheren. Het aanmaken van eigen cloud instanties, het beheren, bewerken of weer verwijderen hiervan is zo geregeld.
  • U betaalt slechts voor het werkelijke gebruik van een cloud instantie per uur.
  • Per cloud instantie heeft u de vrijheid om te kiezen tussen verschillende standaard templates, bijvoorbeel een standaard Windows installatie, FreeBSD template met Business Hosting Controlpanel integratie of een voor-geconfigureerde Magento installatie.

Gericht advies door Business Hosting

Met PHP Cloud hosting kiest u specifiek voor gespecialiseerde hosting. Er zijn verschillende manieren om uw productieplatform in te richten. Uw bedrijfssituatie en speciale wensen spelen hierbij een grote rol. Business Hosting helpt u graag met gericht advies om uw productieplatform af te stellen op uw bedrijfsstrategie en dienstverlenging.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Direct meer informatie aanvragen? Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan over Flexible Cloud Hosting. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Kosten PHP Cloud instanties

Kosten voor gebruik van een cloud instantie worden per heel uur berekend.

Omschrijving KOSTEN PER UUR KOSTEN PER MAAND
Processor per vCPU € 0,014 € 10,00
Geheugen per GB € 0,014 € 10,00
SAS opslagruimte per 10 GB € 0,007 €   5,00
High Availability (HA) ja
Volledige beheer (root toegang) ja
Business Hosting Controlpanel inclusief
Snapshots maken inclusief
Totaal bij 1GHz, 1 GB geheugen & 10 GB opslag   € 25,00
Extra:
Dataverkeer per GB € 0,20
Service Level Agreement standaard € 45,00
Back-up contract (dagelijks) per 10 GB € 10,00

 

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting