Business Hosting voor Insite Design

Direct contact opnemen

Insite Design en Business Hosting

Insite Design verzorgt professionele websites gericht op het MKB en particulieren. Wij bieden het gehele online traject van domeinregistratie en hosting tot het ontwerpen, bouwen en adviseren. Insite Design heeft een eigen online beheersysteem, WIE Manager, ontwikkeld, welke in diverse edities te verkrijgen is, om het onderhoud van uw website eenvoudig uit te voeren.

Wat is de rol van Business Hosting?

Business Hosting verzorgt de registraties van domeinnamen en levert een volledig ingerichte Managed Dedicated Servers waar de websites van de klanten van Insite Design op worden gehost. Ook verzorgt Business Hosting de Spam- & Virusfiltering voor een groot aantal van de accounts van Insite Design.

Ervaring met Business Hosting

“Insite Design legt de lat hoog wat betreft dienstverlening, advisering en betrouwbaarheid. Als je via internet verkoopt moet de hosting, mail en back-up functionaliteit als betrouwbare basis dienen. Business Hosting biedt deze professionele dienstverlening en begeleiding. Wij zijn er trots op om partner te zijn van Business Hosting en gaan de toekomst met ICT zekerheid tegemoet”.

Meer weten over wat wij met Business Hosting voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting