Business Hosting voor Ultraware Consultancy & Development BV

Direct contact opnemen

Ultraware Consultancy & Development BV en Business Hosting

ultraware

Ultraware is een bedrijf dat zich sinds 2001 richt op software-ontwikkeling en ICT advies in voornamelijk het boven segment van het MKB. Op basis van een full business optimizing strategie wordt er voor onze klanten altijd gekeken naar brede oplossingen voor het volledige bedrijfsproces. Hierbij wordt door klanten vaak gekozen voor de inzet van (maatwerk)software over alle afdelingen van een organisatie heen. Het kan dan om backoffice (bedrijfsapplicaties), frontoffice (online oplossingen) of een combinatie hiervan gaan. Hierbij levert Ultraware vaak de totaaloplossing, waarbij voor diensten als design, hostingdiensten en hardware gebruik maakt van strategische partners.

 

Wat is de rol van Business Hosting?

Business Hosting is dé strategisch partner voor Ultraware voor het leveren van hostingdiensten. Een goed voorbeeld hiervan zijn de meerdere op MySQL Cluster gebaseerde oplossingen voor de ontsluiting van digitaal lesmateriaal voor scholen in heel Nederland. Deze OTAP ingerichte infrastructuren spelen een sleutelrol in de beschikbaarheid van dit materiaal en dienen dus snel, schaalbaar en uiterst betrouwbaar te zijn.

Daarnaast beheert Business Hosting diverse full managed webplatformen van Ultraware en zorgt o.a. door middel van Pro-actieve monitoring voor een optimale performance en bereikbaarheid van de webproducties.

 

Ervaring met Business Hosting

Business Hosting past bij Ultraware omdat we de gedeelde visie hebben dat iedere traject vraagt om een specifieke aanpak en oplossing.  Op deze wijze wordt er steeds een oplossing samengesteld die echt past bij de behoefte van de klanten. Dit op het gebied van zowel hardware, software en de ondersteunende diensten als monitoring en service level agreements. Daarnaast is het belangrijk dat wij het gevoel hebben dat we ‘in control’ van de oplossingen zijn en veel zaken doen we dan ook schouder aan schouder met de engineers van Business Hosting.

 

Direct contact opnemen met Business Hosting

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting