Business Hosting voor Arrix

Direct contact opnemen

Arrix en Business Hosting

Arrix is het fullservice internetbureau dat producten ontwikkelt die zorgen voor meer rendement. Rendement is het idee achter ICT. Arrix is de aangewezen partner als het gaat om het ontwikkelen/opzetten van onder andere; Internetmarketing, Softwareontwikkeling, Websites, intra- en extranetten en webshops, Oplossingen met behulp van SharePoint 2010, Koppelingen met financiële of logistieke software & Narrowcasting.

Wat is de rol van Business Hosting?

Business Hosting verzorgt al bijna 10 jaar de registraties van domeinnamen en levert meerdere volledig ingerichte Full Managed Dedicated Servers en Cloud services waar de websites van de klanten van Arrix op worden gehost. Ook verzorgen wij de Spam- & Virusfiltering voor een groot aantal van de accounts van Arrix. Daarnaast maakt Arrix gebruik van het speciale High availability platform van Business Hosting voor de hosting van een zeer grote evenementensite.

Ervaring met Business Hosting

“Wij hebben zeer positieve ervaringen met Business Hosting. Bij support of problemen lost Business Hosting het snel en moeiteloos op, zowel binnen als buiten kantooruren”.

 

Meer weten over wat wij met Business Hosting voor u kunnen betekenen? Neemt contact met ons op!

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting