Migratie

Zoals aangekondigd zijn wij continu bezig met het optimaliseren van onze dienstverlening, een onderdeel hiervan is het centraliseren van onze rackspace (fysieke hardware) naar een bewezen betrouwbare datacenter partner. Na uitvoerige voorbereidingen is inmiddels de keuze gemaakt ons core netwerk te migreren naar het datacenter van Bit te Ede. Dit betekend dat ook uw (virtuele)servers zullen worden omgezet naar ons nieuwe core netwerk.

Inmiddels is de migratie vanuit datacenter Arnhem zonder noemenswaardige problemen afgerond, voor aankomende week staat datacenter Amsterdam op de planning! In bericht de exacte data van de omzetting en de verwachte gevolgen.

 

 

bit

 

 
De exacte migratiegegevens:

Business Hosting zal in week 10 (7 t/m 12 maart) de infrastructuur van netwerk Amsterdam migreren naar de nieuwe datacenter locatie. Dit betekend dat alle fysieke platformen verhuisd zullen worden naar de nieuwe locatie. De werkzaamheden zullen zo veel mogelijk in de nachtelijke uren plaatsvinden, dit om de downtime voor de websites en applicaties zo beperkt mogelijk te houden. Vanzelfsprekend zullen we onze uiterste best doen om de beschikbaarheid van onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te handhaven, een beperkte downtime is echter niet te vermijden.

De migratie van klantspecifieke platformen worden altijd in direct overleg met de klant gepland, dit overzicht betreft de shared platformen en enkele serverconfiguraties.

Netwerk Amsterdam, servers eindigend op jdns.nl (Virtuele platformen):
Op maandagavond, 7 maart 2016, start rond ± 22:00 zullen wij uw server(s) of de onderliggende fysieke hardware van het platform waarop uw virtuele server draait gaan verhuizen van Datacenter Amsterdam naar Datacenter Ede.

Netwerk Amsterdam, servers eindigend op jdns.nl (Fysieke servers):
Op donderdagavond, 10 maart 2016, start rond ± 22:00 zullen wij uw server(s) of de onderliggende fysieke hardware van het platform waarop uw virtuele server draait gaan verhuizen van Datacenter Amsterdam naar Datacenter Ede.

De planning is als volgt;
– Vanaf 22:00, uitschakelen (virtuele) servers, platformen
– Demontage
– Transport naar Ede
– Opbouw servers
– Gefaseerd opstarten en controleslag.

We verwachten dat de volledig migratie binnen het onderhoudsvenster 22:00 – 05:00 uur zal zijn afgerond.

Na de omzetting wijzigt er voor u in principe niets, zowel IP-adressen en configuraties blijven zoveel mogelijk ongewijzigd. We adviseren u wel na afloop van de migratie te controleren of alles op uw (virtuele) server volledig functioneert (is uw website bereikbaar, werkt de e-mail naar behoren etc.).

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan vernemen we dat graag op servicedesk@businesshosting.nl.

 

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting