Managed VPS Hosting

Managed VPS Hosting oplossingen

Is uw hardware sterk verouderd? Vandaag de dag wordt oude hardware vervangen door Managed VPS Hosting. Door middel van Managed VPS Hosting bij Business Hosting geniet u van de vrijheid om hardwarecapaciteit virtueel te beheren en de softwareconfiguratie op maat af te stemmen. Een eigen White Label omgeving bouwen is een fluitje van een cent, daarnaast garanderen wij dat u advies en service bij ons terecht kunt. Is flexibiliteit in uw serverconfiguraties belangrijk? Dan is Managed VPS Hosting de oplossing. Toch liever uw eigen netwerk laten bouwen door Business Hosting? Dat kan.

Waarom kiezen voor Managed VPS Hosting?

  • Binnen een paar klikken voert u aanpassingen door in uw hosting omgeving.
  • Grote processen en een downtime van uw systemen zijn verleden tijd, een Managed VPS is flexibel en groeit waar nodig mee met uw productieomgeving.
  • Het aanschaffen van dure hardware is niet meer nodig, hiermee bespaart u in de kosten, tevens betaald u alleen naar de behoefte van uw systeem.
  • Een uitstekende service door Business Hosting wordt gegarandeerd. Het streven is er naar om onze partners optimaal te voorzien van technische support. Onze ervaren technici staan 24 uur per dag voor u klaar.
  • Met het Business Hosting Controlpanel, is het mogelijk om uw Managed VPS Servers eenvoudig te beheren. Het aanmaken van eigen cloud instanties, het beheren, bewerken of weer verwijderen hiervan, is binnen een paar muisklikken gebeurt.
  • U betaalt slechts voor het werkelijke gebruik van een cloud instantie per uur.
  • Per cloud instantie heeft u de vrijheid om te kiezen tussen verschillende standaard templates, bijvoorbeel een standaard Windows installatie, FreeBSD template met Business Hosting Controlpanel integratie of een voor-geconfigureerde Magento installatie.

Business Hosting denkt met u mee

Door de flexibiliteit van onze Managed VPS Servers zijn er verschillende manieren om uw productieplatform in te richten, naast speciale wensen is uw bedrijfssituatie van cruciaal belang om tot een goede beslissing te komen. Business Hosting kan advies uitbrengen betreffende de beste oplossing die bij uw bedrijf past.

Wacht niet langer

Meteen meer te weten komen? Vraag via onderstaand formulier meer informatie over Managed VPS Hosting. Op werkdagen nemen wij dan binnen 4 uur contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Kosten Managed VPS instanties

Kosten voor gebruik van een cloud instantie worden per heel uur berekend.

Omschrijving KOSTEN PER UUR KOSTEN PER MAAND
Processor per vCPU € 0,014 € 10,00
Geheugen per GB € 0,014 € 10,00
SAS opslagruimte per 10 GB € 0,007 €   5,00
High Availability (HA) ja
Volledige beheer (root toegang) ja
Business Hosting Controlpanel inclusief
Snapshots maken inclusief
Totaal bij 1GHz, 1 GB geheugen & 10 GB opslag   € 25,00
Extra:
Dataverkeer per GB € 0,20
Service Level Agreement standaard € 45,00
Back-up contract (dagelijks) per 10 GB € 10,00

 

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting