Magento VPS Hosting

Magento VPS Hosting

Is uw oude hardware aan vervanging toe? Tegenwoordig wordt oude hardware vervangen door Magento VPS Hosting. Velen gingen u voor, en dat is logisch! Met onze Magento VPS Hosting geniet u van de vrijheid door het flexibel aanpassen van softwareconfiguratie en virtuele hardwarecapaciteit. Binnen no-time bouwt u eenvoudig en snel een eigen White Label netwerk, daarnaast garanderen wij dat u voor de service en techniek bij ons terecht kunt. Bent u graag flexibel in uw serverconfiguraties? Dan is een eigen Cloud VPS de juiste oplossing. Op het moment dat u daar liever omkijken naar heeft, kunnen wij dit ook voor u inrichten.

Waarom kiezen voor Magento VPS Hosting?

  • Binnen een paar klikken voert u aanpassingen door in uw hosting omgeving.
  • Grote processen en een downtime van uw systemen zijn verleden tijd, een Magento VPS is flexibel en groeit waar nodig mee met uw productieomgeving.
  • Het aanschaffen van dure hardware is niet meer nodig, hiermee bespaart u in de kosten, tevens betaald u alleen naar de behoefte van uw systeem.
  • Een uitstekende service door Business Hosting wordt gegarandeerd. Het streven is er naar om onze partners optimaal te voorzien van technische support. Onze ervaren technici staan 24 uur per dag voor u klaar.
  • Met het Business Hosting Controlpanel, is het mogelijk om uw Magento VPS Servers eenvoudig te beheren. Het aanmaken van eigen cloud instanties, het beheren, bewerken of weer verwijderen hiervan, is binnen een paar muisklikken gebeurt.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Door de vele mogelijkheden van Magento VPS Hosting zijn er verschillende manieren om uw productieplatform in te richten. Uw bedrijfssituatie en speciale wensen zijn leidend om tot een goed opgebouwd productieplatform te komen. Business Hosting helpt graag met advies en technische support om dit voor u te realiseren.

Vraag vandaag nog extra informatie aan

Meteen meer te weten komen? Vraag via onderstaand formulier meer informatie over Magento VPS Hosting. Op werkdagen nemen wij dan binnen 4 uur contact met u op.

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting