Joomla VPS Hosting

Joomla VPS Hosting oplossingen

Wordt het tijd om uw oude hardware te vervangen of bent u niet meer tevreden met uw huidige productieplatform? Dan is Joomla VPS Hosting bij Business Hosting de oplossing. Velen gingen u voor, en dat is logisch! Door Joomla VPS Hosting af te nemen bij Business Hosting profiteert u van de flexibiliteit om eenvoudig virtuele hardwarecapaciteit aan te passen en softwareconfiguratie naar uw hand te zetten. Voor u het weet bouwt u zelf een eigen White Label netwerk. Business Hosting garandeert tevens dat u voor de service en techniek bij ons terecht kunt. Zijn flexibele serverconfiguraties belangrijk voor uw productieplatform? Dan is Business Hosting uw juiste partner, ook om u te helpen met het inrichten van uw eigen productieplatform.

Wat kan Joomla VPS Hosting u bieden?

  • Wijzig eenvoudig en snel instellingen binnen uw productieplatform
  • Indien uw productieplatform groeit, kan Joomla VPS Hosting meegroeien, ook zonder grote processen te moeten draaien of downtime te veroorzaken.
  • Kostenbesparing door het niet meer hoeven aanschaffen van dure hardware. Met Joomla VPS Hosting betaald u ook enkel naar de behoefte van uw systeem.
  • Wij garanderen een uitstekende service, wij streven er naar om onze partners 24 uur per dag te ondersteunen en te voorzien van technische support.
  • Beheer uw Joomla VPS(en) via ons Business Hosting Controlpanel. Op een efficiënte en eenvoudige manier kunt u aanpassingen maken. Zo kunnen eigen cloud instanties aangemaakt, beheerd en weer verwijderd worden.
  • Er is keuze uit verschillende standaard templates, denk hierbij aan een standaard Windows installatie en een FreeBSD template met Control Panel integratie.

Wacht niet met het inwinnen van advies

Uw Joomla VPS kan op verschillende manieren worden ingericht, uw speciale wensen en bedrijfssituatie zijn hier in leidend. Business Hosting wil u graag adviseren wat het beste bij uw bedrijfsstrategie en dienstverlening past.

Direct meer informatie aanvragen? Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan over Joomla VPS Hosting. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Kosten Joomla VPS Cloud instanties

Kosten voor gebruik van een cloud instantie worden per heel uur berekend.

Omschrijving KOSTEN PER UUR KOSTEN PER MAAND
Processor per vCPU € 0,014 € 10,00
Geheugen per GB € 0,014 € 10,00
SAS opslagruimte per 10 GB € 0,007 €   5,00
High Availability (HA) ja
Volledige beheer (root toegang) ja
Business Hosting Controlpanel inclusief
Snapshots maken inclusief
Totaal bij 1GHz, 1 GB geheugen & 10 GB opslag   € 25,00
Extra:
Dataverkeer per GB € 0,20
Service Level Agreement standaard € 45,00
Back-up contract (dagelijks) per 10 GB € 10,00

 

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2022 - Business Hosting