JDN ICT Services

Welkom bij JDN ICT Services

JDN ICT Services is al actief sinds 2000, met meer dan 5000+ tevreden klanten, goed voor 50.000 domeinregistraties, in die 14 jaar is JDN ICT Services flink gegroeid. In combinatie met ons redundante netwerk en 24/7 beveiligde datacenters, bouwen wij aan de ideale omstandigheden voor uw productiesystemen.

Nederlandse hosting bij Nederlandse locaties

JDN ICT Services maakt voor haar dienstverlening gebruik van twee geografisch gescheiden datacenters in Nederland. Onze primaire hoofdlocatie bevindt zich bij EUNetworks in Amsterdam, onze secundaire fail-over locatie bij DCA te Arnhem. Deze locaties zijn hebben de volgende ISO certificeringen:

  • ISO 9001
  • ISO 27001

Een redundant netwerk voorkomt downtime

JDN ICT Services geeft veel prioriteit aan de bereikbaarheid van haar servers, daarom maken wij bewust gebruik van onafhankelijke, gespecialiseerde netwerkpartijen die de dataflow routeren. Met gescheiden netwerkpaden naar meerdere directe 10GBit/s koppelingen wordt verbinding gemaakt met de belangrijkste Internet Exchanges wereldwijd. Door ook redundantie toe te passen op ons lokale netwerk, voorkomen we onbereikbaarheid van onze servers. Daarnaast is JDN ICT Services lid bij RIPE, daarmee hebben wij het beheer over eigen IP-ranges, wat het mogelijk maakt om in geval van calamiteiten het netwerkverkeer direct over te laten nemen door een andere netwerkpartij.

Hieruit ontstaat er een combinatie van toptechnologie, connectiviteit, beveiliging, koeling, brandbestrijding en engineeringdiensten. Hiermee bereiken we de ideale omstandigheden voor het hosten van uw websites, het opzetten van een webserver en bedrijf kritische web applicaties.

Door deze technologie die wij tot onze beschikking hebben, kunnen wij de werking van onze ICT-diensten tot en met 100% garanderen.

Een uitgebreid cloudplatform

JDN ICT Services biedt hostingdiensten aan via een high availability cloud platform, er worden meerdere clusters gemaakt die bestaan uit verschillende servers. Ook bouwen we hier volledige redundantie op door hardeware- en netwerkcomponenten te combineren en geschikt te maken. In combinatie met virtualisatiesoftware en Enterprise opslag creeren we hier een basis voor uitstekende performance en stabiliteit.

Onze servers moeten altijd bereikbaar zijn

Uw diensten moeten altijd bereikbaar zijn, JDN ICT Services doet er alles aan om dit te kunnen garanderen. Valt de primaire verbinding (transit) uit, dan neemt een secundaire verbinding het direct over, mocht die secundaire ook uitvallen, dan neemt de derde verbinding het opnieuw over. Ook de stroomvoorziening in de racks is volledig redundant uitgevoerd, schommelingen in de voorziening worden daarmee opgevangen. Op het moment de stroomvoorziening uitvalt, neemt de noodstroomvoorziening het direct over wat uitvallen van de servers voorkomt.

Snel op de hoogte door monitoring

Door gebruik van geavanceerde technieken en trend analyse software, welke volledig in eigen beheer zijn ontwikkeld en dus ook volledig moet aansluiten op onze dienstverlening. Deze systemen zijn zo ingericht dat onze systeembeheerders tijdig op de hoogte zijn van storingen door middel van een:

  • E-mail notificatiesysteem
  • SMS notificatiesysteem

Op deze manier kunnen onze systeembeheerders de servers 24 uur per dag direct handelen op het moment dat er een storing of er zich uitval van de systemen voordoet.

Een netwerk uptime waar wij trots op zijn

Het waarborgen van een zeer hoge bedrijfszekerheid, monitoren van de servers 24 uur per dag, 7 dagen in de week en dat 365 dagen per jaar, is iets wat wij willen garanderen. De afgelopen vijf jaar heeft ons netwerk een uptime van %99,99 ervaren, dit is inclusief onderhoudsvensters. Iets waar wij trots op zijn.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op

Tijdens een afspraak meer te weten komen over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in. Via het het onderstaande formulier kunt u ook meer informatie aanvragen. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

 

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting