JDN Business Hosting

Welkom bij JDN Business Hosting

JDN Business Hosting is al actief sinds 2000, in 14 jaar heeft Business Hosting al meer dan 5000+ tevreden klanten, die samen al 50.000 domeinnamen via ons hebben geregistreerd. In combinatie met ons redundante netwerk en 24/7 beveiligde datacenters, creëren wij de ideale omstandigheden voor uw productiesystemen.

Hosting in Nederland

Voor onze ICT-dienstverlening maakt JDN Business Hosting gebruik van twee geografisch gescheiden datacenter locaties in Nederland. Onze primaire hoofdlocatie bevindt zich bij EUNetworks in Amsterdam, onze secundaire fail-over locatie bij DCA te Arnhem. Beide locaties zijn volgens ISO 9001 en ISO 27001 kwaliteitsnormen gecertificeerd.

Redundant netwerk

De bereikbaarheid van onze servers is heel wat waard, daarom maken wij bewust gebruik van onafhankelijke, gespecialiseerde netwerkpartijen die de dataflow routeren. Met gescheiden netwerkpaden naar meerdere directe 10GBit/s koppelingen maken wij verbindingen met de belangrijkste Internet Exchanges wereldwijd. Ons lokale netwerk is redundant gekoppeld en ontsloten via meerdere fiber koppelingen. Met onze eigen IP-ranges, mogelijk gemaakt door ons lidmaatschap bij RIPE, kunnen we in geval van calamiteiten direct het netwerkverkeer over laten nemen door een andere netwerkpartij. Dit maakt uw platform onafhankelijk van langdurige storingen of onbereikbaarheid door falen van de netwerkpartij.

Met onze datacenters en het redundante netwerk ontstaat er een combinatie van toptechnologie, connectiviteit, beveiliging, koeling, brandbestrijding en engineeringdiensten. Een uitstekende basis voor het hosten van uw websites, webserver en bedrijf kritische web applicaties.

Het uitgangspunt van optimaal bereikbare ICT-diensten kunnen door deze technologie die wij tot onze beschikking hebben, tot en met 100% garanderen.

Cloud platform

JDN Business Hosting biedt hostingdiensten aan via een high availability cloud platform, dit platform bestaat uit meerdere servers die opgebouwd zijn in clusters. De hardware- en netwerkcomponenten van dit platform zorgen voor een volledige redundantie. In samenwerking met virtualisatiesoftware en Enterprise opslag zijn dit de ideale omstandigheden voor uitstekende performance en stabiliteit.

Altijd een zekerheid, betrouwbaarheid voor alles

Uw diensten moeten altijd bereikbaar zijn, JDN Business Hosting doet er alles aan om dit te kunnen garanderen. Valt de primaire verbinding (transit) uit, dan neemt een secundaire verbinding het direct over, mocht die secundaire ook uitvallen, dan neemt de derde verbinding het opnieuw over. Ook de stroomvoorziening in de racks is volledig redundant uitgevoerd, schommelingen in de voorziening worden daarmee opgevangen. Op het moment de stroomvoorziening uitvalt, neemt de noodstroomvoorziening het direct over wat uitvallen van de servers voorkomt.

Actieve monitoring

Voor monitoring van onze infrastructuur maken wij gebruik van geavanceerde technieken en trend analyse software, welke volledig in eigen beheer zijn ontwikkeld en dus ook volledig moet aansluiten op onze dienstverlenging. Wij worden door deze systemen op de hoogte gehouden door middel van:

  • Een e-mail notificatiesysteem
  • Een SMS notificatiesysteem

Hierdoor kunnen onze technische medewerkers 24 uur per dag in de systemen in de gaten houden, per direct op de hoogte zijn van storingen en direct kunnen handelen.

Een netwerk uptime waar wij trots op zijn

Het waarborgen van een zeer hoge bedrijfszekerheid, monitoren van de servers 24 uur per dag, 7 dagen in de week en dat 365 dagen per jaar, is iets wat wij willen garanderen. De afgelopen vijf jaar heeft ons netwerk een uptime van %99,99 ervaren, dit is inclusief onderhoudsvensters. Iets waar wij trots op zijn.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op

Tijdens een afspraak meer te weten komen over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in. Via het het onderstaande formulier kunt u ook meer informatie aanvragen. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

 

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting