Hosting partner worden

Hosting partner worden van Business Hosting

Is uw bedrijf gericht op het aanbieden van webhosting voor websites? Dan kunt u vandaag nog hosting partner worden van Business Hosting! Wij als hostingbedrijf richten ons op reseller hosting. Partner worden van Business Hosting? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Een hosting partner kan ondersteuning verwachten

Een hosting partner mag ondersteuning voor zijn hostingplaftorm verwachten. Uw hostingplatform vraagt om maatwerk. Business Hosting biedt u een complete oplossing voor meerdere hosting managed servers. Als hosting partner heeft u de keus om uw systemen te voorzien van een Linux besturingssysteem, of een Microsoft Windows besturingsysteem. U bent dus vrij om het systeem te kiezen wat geheel bij uw bedrijfsstrategie past.

Handelswijze bij onze hosting partner ondersteuning

Het is belangrijk dat uw hostingplatform aansluit bij de behoeften van uw bedrijf. Daarom kijkt Business Hosting kritisch naar uw wensen en stelt daar vervolgens een ontwikkeltraject op af. Samen u als hosting partner, maken wij een ontwerp wat volledig bij uw bedrijfsstrategie en vraag vanuit de klant past, een goede voorbereiding is al het halve werk. Na een uitgebreid vooronderzoek stellen wij de benodigde specificaties samen tot een gestroomlijnd systeem. Een aantal belangrijke punten in het vooronderzoek zijn:

  • Functionele eisen van het hostingplatform
  • Gebruikersdoeleinden
  • Technisch belangrijke aspecten

Na voltooiing van het vooronderzoek, wordt het systeemontwerp opgemaakt, de kostprijs en serviceaspecten worden daarbij in kaart gebracht. Na goedkeuring van u als hosting partner, kan er een prototype tot stand worden gebracht en kan deze als fundering worden gebruikt om tot een volwaardig eindproduct te komen dat geheel naar uw wensen is ingericht.

Hosting partner worden van Business Hosting? Dat is mogelijk! Klik op de knop ‘Neem contact met ons op’ en op werkdagen bellen wij u binnen 4 uur terug! Ontvangt u eerst liever eerst wat meer informatie? Vul dan tevens het contactformulier in.

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2022 - Business Hosting