Hosting bedrijf

Business Hosting als hosting bedrijf

Business Hosting is sinds 2000 al actief als hosting bedrijf. In 14 jaar hebben wij al meer dan 5000+ tevreden klanten die samen al 50.000 domeinnamen registreerden onder het beheer van Business Hosting. Met ons redundante netwerk en 24/7 beveiligde datacenters, voorzien wij onze partners met ideale omstandigheden voor de productiesystemen.

Nederlandse hosting in Nederlandse datacenters

Met twee geografisch gescheiden datacenters in Nederland neemt Business Hosting als hosting bedrijf geen risico op downtime. Naast EUNetworks te Amsterdam, wat onze primaire locatie is, hebben wij een secundaire fail-over locatie bij Datacenter Arnhem. Deze twee datacenters zijn ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

Downtime vermijden door redundantie

Onze servers moeten altijd bereikbaar zijn, daar waken wij voor. Door bewust gebruik te maken van onafhankelijke, gespecialiseerde netwerkpartijen die onze dataflow routeren, kunnen wij professionaliteit garanderen. Met meerdere directe 10GBit/s koppelingen maken wij verbindingen met de belangrijkste Internet Exchanges wereldwijd. Ons lokale netwerk is redundant gekoppeld en ontsloten via meerdere fiber koppelingen. Met ons lidmaatschap bij RIPE kunnen wij beschikken over eigen IP-ranges. Op het moment dat een netwerkpartij een storing heeft, kunnen wij het netwerkverkeer direct laten omleiden en over laten nemen door een andere partij. Met onze datacenters en redundante netwerk ontstaat er een combinatie van toptechnologie, connectiviteit, beveiliging, koeling, brandbestrijding en engineeringdiensten. De ideale basis voor het hosten van uw website, cloudoplossingen en bedrijfs kritische web applicaties.

Business Hosting wil dan ook optimaal bereikbare ICT-diensten realiseren. Door middel van de huidige technologie die wij tot onze beschikking hebben kunnen wij dit dan ook tot en met 100% garanderen.

Een uitgebreid Cloud platform

Business Hosting biedt hostingdiensten aan via een high availability cloud platform, er worden meerdere clusters gemaakt die bestaan uit verschillende servers. Ook bouwen we hier volledige redundantie op door hardeware- en netwerkcomponenten te combineren en geschikt te maken. In combinatie met virtualisatiesoftware en Enterprise opslag creëren we hier een basis voor uitstekende performance en stabiliteit.

De diensten van een hosting bedrijf moet altijd bereikbaar zijn

Ten alle tijden moet u kunnen beschikken over onze diensten, wij als hosting bedrijf doen er alles aan om dit te kunnen garanderen. Valt de primaire verbinding (transit) uit, dan neemt een secundaire verbinding het direct over, mocht die secundaire ook uitvallen, dan neemt de derde verbinding het opnieuw over. Ook de stroomvoorziening in de racks is volledig redundant uitgevoerd, schommelingen in de voorziening worden daarmee opgevangen. Op het moment de stroomvoorziening uitvalt, neemt de noodstroomvoorziening het direct over wat uitvallen van de servers voorkomt.

Uitgebreide monitoring

Met het gebruik van geavanceerde monitoring software en trend analyse software, welke volledig in eigen beheer zijn ontwikkeld en dus ook volledig aansluiten op onze dienstverlening, waken wij het hele jaar voor downtime. Met deze systemen worden onze systeembeheerders tijdig op de hoogte gebracht bij storing door:

  • Een SMS notificatiesysteem
  • Een e-mail notificatiesysteem

Hierdoor kunnen wij 24 uur per dag de status van onze systemen bekijken en waarborgen.

Een hoge netwerk uptime

De afgelopen vijf jaar heeft ons netwerk een uptime van %99,99 ervaren. Het waarborgen van een zeer hoge bedrijfszekerheid, monitoren van de servers 24 uur per dag, 7 dagen in de week en dat 365 dagen per jaar is iets waar wij voor willen instaan.

Wacht niet langer en neem contact op

Wilt u tijdens een afspraak graag meer te weten komen over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in. Door middel van het onderstaande formulier kunt u ook meer informatie aanvragen. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting