Hoe begin je een hostingbedrijf

Het starten van een hostingbedrijf

Tegenwoordig is de markt verzadigd met webhosting bedrijven die verschillende pakketten aanbieden tegen scherpe prijzen. Het is net zoals een nieuw mobiele telefoonabonnement afsluiten, zo veel keus, zo veel verschillende configuraties. Kijkend naar de verschillende aanbieders gelooft u het beter te kunnen, maar, hoe begin je een hostingbedrijf?

Aanschaf van eigen apparatuur, een flinke kostenpost

Host betekend in het Engels letterlijk gastheer. Als hostingbedrijf biedt je consumenten en bedrijven ruimte aan op je eigen apparatuur, je bent als het ware dus een gastheer voor je klanten. De aanschaf van eigen apparatuur is niet goedkoop, vaak praten we dan al over duizenden euro’s, om nog maar te zwijgen over de kosten voor het huren van een rack in een Datacentrum, onderhoudskosten, upgrades en dergelijke. Kortom, het ‘even’ opstarten van een hostingbedrijf gaat niet binnen een week.

Business Hosting heeft de oplossing

Stelt u zichzelf eens voor.. Geen aanschaf van dure systemen, het niet hoeven inrichten van een redundant netwerk en geen kosten voor de huur van een rack in het datacentrum, maar het toch kunnen oprichten van een hostingbedrijf. Dit kan bij Business Hosting! Als reseller van Business Hosting maakt u gebruik van de servers en diensten van Business Hosting die u kunt doorverkopen aan uw klanten. Met ons White Label Control Panel en netwerk kunt u uw eigen bedrijfslogo en toepassingen laten draaien binnen ons netwerk.

De voordelen van onze reseller hosting

Wilt u hosting reseller worden? Wanneer u kiest voor onze reseller hosting profiteert u van veel voordelen:

  • Altijd de beschikking over de meest hoogwaardige producten
  • Uitgebreide garantieregelingen, flexibele en uitgebreide service
  • Bij reseller hosting krijgt u een provisieregeling en korting!
  • U krijgt ondersteuning bij verkoop, advies en migraties van websites.

Wordt u hosting reseller bij Business Hosting? En wilt u reseller hosting aanbieden aan uw klanten? Neem dan direct contact met ons op of vraag meer informatie aan via onderstaand formulier. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

 

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting