Drupal partner worden

Drupal partner worden van Business Hosting

Gespecialiseerd in het aanbieden van Drupal oplossingen voor klanten? Dan is Business Hosting uw perfecte partner! Business Hosting richt zich op reseller hosting. Dit doen wij voor partners die ICT gerelateerde producten aanbieden.

Drupal partner ondersteuning voor uw ICT dienstverlening

Business Hosting wil maatwerk leveren om uw Drupal productiesystemen volledig te ondersteunen. In samenwerking met onze partners ontwikkelen wij concepten voor vele doeleinden, met als doel om dit volledig op eisen en wensen van de Drupal partner af te stemmen. Wij optimaliseren de software volledig op uw productiesystemen. Ons doel is het volbrengen van een kostenbesparing, het genereren en ondersteunen van business of het verwezenlijken van de informatievoorziening. Dit zijn aspecten die bij Business Hosting hoog in het vaandel staan.

Aanpak bij onze Drupal partner ondersteuning

De uiteindelijke inrichting en het resultaat van uw Drupal productiesystemen moet volledig aansluiten bij uw wensen, daarom wordt er door Business Hosting een vast ontwikkeltraject doorlopen. Een goede voorbereiding is het halve werk, samen met onze Drupal partners maken wij een ontwerp dat moet aansluiten op de te ontwikkelen software en filosofie van het productiesysteem. Na een uitgebreid vooronderzoek stellen we de benodigde specificaties op. U kunt hierbij denken aan:

  • Functionele eisen van de oplossing
  • Gebruiksomstandigheden
  • Technisch belangrijke informatie

Daarna wordt het systeemontwerp gemaakt, hierbij wordt rekening gehouden met de kostprijs en serviceaspecten. Indien het systeemontwerp voldoet aan de eisen van de Drupal partner, kan er een prototype vervaardigd worden en kan de softwareontwikkeling op basis van het systeemontwerp worden uitgerold tot een eindproduct.

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting