.FRL-domeinnaam

.FRL-domeinnaam van en voor Friezen

Friesland is een provincie met een eigen karakter en een eigen taal. Binnenkort hoort daar ook een eigen Top Level Domain (TLD) bij. De domeinextentie ‘.frl’ wordt geïntroduceerd. Een unieke kans voor bedrijven en organisaties om de herkomst van uw bedrijf te benadrukken. Zo heeft de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden de domeinnaam ‘elfstedentocht.frl’ reeds via Business Hosting geregistreerd! Met de .frl domeinextentie wordt het ook mogelijk het ‘Fries-zijn’ in de domeinnaam te integreren zodat uw bedrijfsnaam nog beter opgepikt wordt.

Zoals gezegd is een .frl domeinnaam van en voor Friezen, echter betekend dat niet, dat alleen Friezen een domeinnaam kunnen laten vastleggen. Iedereen kan op termijn een .frl domeinnaam vastleggen bij Business Hosting!

IDN

Ook wordt er iets unieks geïntroduceerd met de .frl domeinextentie, de mogelijkheid om diakritische tekens in de domeinnaam te gebruiken is aanwezig. Een goed voorbeeld is dan ook de huidige website van ‘fryslan.nl’, deze kan nu met een .frl domeinnaam bereikt worden op ‘fryslân.frl’. De beperkingen zijn daarmee verleden tijd. Op het moment van schrijven heeft de provincie Fryslân haar domeinnaam al actief!

Verloop van de introductie

  • 14 april start de algemene beschikbaarheid van de .frl-domeinextentie. De toekenning gebeurt op basis van ‘Wie het eerste komt die het eerste maalt’.

 

Registreer uw .frl-domeinnaam direct

Meer informatie over de .FRL domeinextentie?

Wilt u meer weten over de .FRL domeinexententie en de hosting hiervan? Bel dan met 088 – 787 76 78.  U kunt ook het contactformulier invullen om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Wij plannen dan zo snel mogelijk een afspraak met u in. Liever eerst meer informatie over de hosting van high traffic websites aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting