Domeinregistratie

Domeinnaam registreren of verhuizen?

Uw website begint bij uw domeinnaam. Het zorgvuldig kiezen van de juiste domeinnaam is dan ook een belangrijk onderdeel. Business Hosting biedt hierin verschillende registratie mogelijkheden. Stap één is natuurlijk om te onderzoeken of de door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Via de bestelprocedure van ons Controlpanel kunt u direct checken of de door u gewenste domeinnaam nog vrij is en direct uw domeinnaam registreren. Ook het verhuizen van uw domeinnaam vanaf een andere provider is zonder problemen mogelijk en in enkele stappen voor u geregeld.

Registreer of verhuis uw domeinnaam

Domeinextensies

Wij kunnen meer dan 500 verschillende domeinextensies vastleggen. Als partner kunt u deze registratie zelf eenvoudig realtime regelen via ons gebruiksvriendelijke Controlpanel.

Prijs populaire domeinextensies

Domeinextentie Omschrijving Prijs per jaar vanaf Prijs reseller vanaf
.nl Nederland € 10,00 € 5,00
.be België € 15,00 € 7,50
.de Duitsland € 15,00 € 7,50
.eu Europa € 15,00 € 7,50
.com Commercieel algemeen € 15,00 € 10,00

 

Afhankelijk van het aantal te registreren domeinnamen hanteren wij speciale prijsstaffels, neem voor een volledige prijslijst contact met ons op. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

Mogelijkheden registreren domeinnaam

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor het registeren van een domeinnaam:

  • Domain DNS: Met deze optie wordt een domeinnaam vastgelegd en via onze servers doorgestuurd naar een door u opgegeven IP-adres. Deze optie kunt u bijvoorbeeld kiezen wanneer u een eigen webserver heeft.
  • Domain Parking: Dit is een manier om uw domeinnaam te reserveren, maar nog niet in gebruik te nemen. De door u gewenste domeinnaam wordt vastgelegd en kan niet meer door iemand anders worden geregistreerd. U bent hierdoor verzekerd van het gebruik van deze domeinnaam in de toekomst en kunt deze activeren op het moment dat u dat wilt.
  • Domain Forwarding: U wilt een domeinnaam vastleggen zonder webhosting, maar er moet wel een website op staan. Dat kan, mits de domeinnaam wordt doorgestuurd naar een andere locatie waar wel een website staat. U kunt ervoor kiezen om de originele domeinnaam in de adresbalk te laten staan of deze door te verwijzen naar een andere domeinnaam.

 

 

 

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting