Django partner

Django partner worden van Business Hosting

Gespecialiseerd in het aanbieden van Django oplossingen voor klanten? Dan is Business Hosting uw perfecte partner! Business Hosting richt zich op reseller hosting. Dit doen wij voor partners die ICT gerelateerde producten aanbieden. Op een product zoals Django leveren wij professionele maatwerk om uw productiesystemen volledig te ondersteunen.

Django Partner ondersteuning

Wij als Business Hosting willen onze partners optimaal ondersteunen om uw productiesysteem optimaal te laten presteren. In samenwerking met onze partners ontwikkelen wij concepten voor vele doeleinden, met als doel om de wensen en eisen van de Django partner af te stemmen en te realiseren. Wij richten uw productiesysteem volledig in zodat de Django software tot zijn recht komt. Het uitgangspunt daarbij is het volbrengen van een kostenbesparing, het genereren en ondersteunen van business en het verwezenlijken van de informatievoorziening. Bij Business Hosting staan deze aspecten hoog in het vaandel.

Handelswijze bij Django partner ondersteuning

Uw wensen en bedrijfssituatie moeten aansluiten bij onze systemen, de uiteindelijke inrichting en resultaat van uw Django productiesystemen wordt in kaart gebracht door middel van een vast ontwikkeltraject dat doorlopen wordt. Een goede voorbereiding is het halve werk, samen met onze Django partners maken wij een ontwerp dat moet aansluiten op de te ontwikkelen software en filosofie van het productiesysteem. Na een uitgebreid vooronderzoek stellen wij de benodigde specificaties op. U kunt hierbij denken aan:

  • Functionele eisen van de oplossing
  • Gebruiksomstandigheden
  • Technisch belangrijke informatie

Daarna wordt het systeemontwerp gemaakt, hierbij wordt rekening gehouden met de serviceaspecten. Indien het systeemontwerp voldoet aan de eisen van de Django partner, kan er een prototype vervaardigd worden en kan de softwareontwikkeling op basis van het systeemontwerp worden uitgerold tot een eindproduct.

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting