Cloud VPS Hosting

Cloud VPS Hosting oplossingen

Is uw oude hardware aan vervanging toe? Tegenwoordig wordt oude hardware vervangen door Cloud VPS Hosting. Velen gingen u voor, en dat is logisch! Met onze Cloud VPS Hosting geniet u van de vrijheid door het flexibel aanpassen van softwareconfiguratie en virtuele hardwarecapaciteit. Binnen no-time bouwt u eenvoudig en snel een eigen White Label netwerk, daarnaast garanderen wij dat u voor de service en techniek bij ons terecht kunt. Bent u graag flexibel in uw serverconfiguraties? Dan is een eigen Cloud VPS de juiste oplossing. Op het moment dat u daar liever omkijken naar heeft, kunnen wij dit ook voor u inrichten.

De voordelen van Cloud VPS Hosting op een rij:

  • Eenvoudig aanpassingen binnen uw hosting omgeving doorvoeren.
  • Een Cloud VPS Hosting is flexibel en groeit mee met uw omgeving waardoor grote processen en een downtime van uw hosting omgeving verleden tijd zijn.
  • Fysieke hardware is verleden tijd, hiermee bespaart u de kosten voor de aanschaf van dure hardware of vervanging hiervan, ook betaald u naar de behoefte van uw systeem.
  • Business Hosting garandeert een uitstekende service, wij streven er naar onze partners technisch optimaal te voorzien van support. Onze ervaren technici staan 24 uur per dag voor u klaar.
  • Uw Cloud VPS Hosting kan zelfstandig beheert worden. Op een eenvoudige en efficiënte manier kunt u via een paar klikken in ons Business Hosting Controlpanel eigen cloud instanties, aanmaken, bewerken of weer verwijderen. Een tijdelijke testomgeving of acceptatieomgeving is dus zo aangemaakt. U betaalt een cloudinstantie per uur, dus enkel voor het werkelijke gebruik.
  • Bij het aanmaken van een cloudinstantie heeft u de vrijheid om te kiezen tussen standaard templates, bijvoorbeeld een standaard Windows installatie, FreeBSD template met Business Hosting Controlpanel integratie of een voor-geconfigureerde Magento installatie.

Passend advies voor uw Cloud VPS Hosting

Er zijn verschillende manieren om uw Cloud VPS Hosting in te richten, dit hangt natuurlijk af van uw bedrijfssituatie en speciale wensen. Graag adviseren wij u wat het beste bij uw bedrijfsstrategie en dienstverlenging past.

Direct meer informatie aanvragen? Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan over Cloud VPS Hosting. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uren contact met u op.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Kosten Cloud VPS instanties

Kosten voor gebruik van een cloud instantie worden per heel uur berekend.

Omschrijving KOSTEN PER UUR KOSTEN PER MAAND
Processor per vCPU € 0,014 € 10,00
Geheugen per GB € 0,014 € 10,00
SAS opslagruimte per 10 GB € 0,007 €   5,00
High Availability (HA) ja
Volledige beheer (root toegang) ja
Business Hosting Controlpanel inclusief
Snapshots maken inclusief
Totaal bij 1GHz, 1 GB geheugen & 10 GB opslag   € 25,00
Extra:
Dataverkeer per GB € 0,20
Service Level Agreement standaard € 45,00
Back-up contract (dagelijks) per 10 GB € 10,00

 

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting