Business Hosting

Welkom bij Business Hosting

Sinds het jaar 2000 is Business Hosting geheel onafhankelijk actief in de ICT-sector, in ruim 16 jaar heeft Business Hosting al meer dan 5000+ tevreden klanten, die samen al 50.000 domeinnamen via ons hebben geregistreerd. Met ons redundante netwerk en 24/7 beveiligde datacenters is dit een ideale combinatie, hiermee creëren wij de ideale omstandigheden voor uw productiesystemen.

Nederlandse hosting in Nederlandse datacenters

Business Hosting maakt voor haar ICT dienstverlening gebruik van een eigen Core-netwerk vanuit het BIT datacenter in Ede (Nederland). Het datacenter voldoet aan de hoogste beveiligingseisen en is volgens ISO/IEC 27001 kwaliteitsnormen gecertificeerd.

Downtime voorkomen door redundantie

Onze diensten moeten ten alle tijden bereikbaar blijven, daar waken wij voor. Door bewust gebruik te maken van onafhankelijke, gespecialiseerde netwerkpartijen die onze dataflow routeren, kunnen wij professionaliteit garanderen. Met meerdere directe 10GBit/s koppelingen maken wij verbindingen met de belangrijkste Internet Exchanges wereldwijd. Het lokale netwerk is redundant gekoppeld en ontsloten via meerdere fiber koppelingen. Door ons lidmaatschap bij RIPE, hebben wij de beschikking over onze eigen IP-ranges. In geval van een storing kan het netwerkverkeer direct overgenomen worden door een andere netwerkpartij. Met onze datacenters en het redundante netwerk ontstaat er een combinatie van toptechnologie, connectiviteit, beveiliging, koeling, brandbestrijding en engineeringdiensten. De basis voor het hosten van uw website, cloudoplossingen en bedrijfs kritische web applicaties. Ons uitgangspunt is dan ook het realiseren van optimaal bereikbare ICT-diensten. Door middel van de huidige technologie die wij tot onze beschikking hebben, kunnen we dat dan ook tot en met 100% garanderen.

Cloud platform

Business Hosting biedt hostingdiensten aan via een high availability cloud platform, hierbij wordt gebruik gemaakt van volledig dubbel uitgevoerde en geclusterde serverparen. Gekoppeld door high-end netwerkcomponenten voor volledige redundantie. In combinatie met uitgebalanceerde virtualisatiesoftware en Enterprise opslag creëren we hier een basis voor uitstekende performance en stabiliteit.

Onze diensten moeten altijd bereikbaar zijn

Uw diensten moeten altijd bereikbaar zijn, Business Hosting doet er alles aan om dit te kunnen garanderen. Valt de primaire verbinding (transit) uit, dan neemt een secundaire verbinding het direct over, mocht die secundaire ook uitvallen, dan neemt de derde verbinding het opnieuw over. Ook de stroomvoorziening in de racks is volledig redundant uitgevoerd, schommelingen in de voorziening worden daarmee opgevangen. Op het moment de stroomvoorziening volledig uitvalt, neemt de noodstroomvoorziening het direct over zonder dat er uitval ontstaat van de servercomponenten.

Pro-actief monitoren

Door gebruik van geavanceerde technieken en trend analyse software, welke volledig in eigen beheer zijn ontwikkeld en dus ook volledig aansluiten op onze dienstverlening, wordt het volledige netwerk en alle aangesloten componenten continu pro-actief in de gaten gehouden. Deze systemen zijn zo ingericht dat onze systeembeheerders tijdig op de hoogte zijn van storingen door middel van een:

  • E-mail notificatiesysteem
  • SMS notificatiesysteem

Hierdoor kunnen onze technische medewerkers 24 uur per dag in de systemen in de gaten houden, per direct op de hoogte zijn van storingen en direct kunnen handelen.

Trots op onze netwerk uptime

Het waarborgen van een zeer hoge bedrijfszekerheid, monitoren van de servers 24 uur per dag, 7 dagen in de week en dat 365 dagen per jaar, is iets wat wij willen garanderen. De afgelopen vijf jaar heeft ons netwerk een uptime van 99,99% ervaren, dit is inclusief onderhoudsvensters. Iets waar wij trots op zijn.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op

Tijdens een afspraak meer te weten komen over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak in. Via het het onderstaande formulier kunt u ook meer informatie aanvragen.   [gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2024 - Business Hosting