Afwending van DDoS aanvallen

In de afgelopen maanden hebben wij, zoals vele providers in onze branche, meerdere keren last gehad van verstoringen aan ons netwerk als gevolg van Distributed Denial of Service (DDoS) aanvallen.

“Door inzet van krachtiger apparatuur zijn wij inmiddels in samenwerking met onze netwerkleveranciers in staat om aanvallen aan de ‘voordeur’ te detecteren en zo snel mogelijk af te wenden met zogenaamde ‘null routing’.”

Hierbij wordt al het netwerkverkeer van de klant die wordt aangevallen direct weggegooid en heeft een aanval op één klant geen effect op andere klanten. Een nadeel van deze oplossing blijft dat de klant onder aanval ook niet meer bereikbaar is voor haar klanten.

De Nationale Wasstraat

Eén manier om dit nadeel op te heffen, is de inzet van een zogenaamde wasstraat die het ‘vuile’ netwerkverkeer filtert en alleen het ‘schone’ netwerkverkeer doorlaat. Hier zijn echter enorme investeringen mee gepaard in apparatuur, bandbreedte en kennis. Een aantal Internet Service Providers (ISPs) hebben inmiddels de handen ineen geslagen om deze last te delen. Samen met onze netwerkleveranciers stapt ook Business Hosting in dit initiatief dat de Nationale Wasstraat (NaWas) wordt genoemd. Per half november verwachten wij alles te hebben ingericht om grootschalige aanvallen effectief af te kunnen slaan door middel van deze oplossing.

Deze oplossing kunnen wij dan ook aan u aanbieden als Premium Networking dienst. Daarop komen wij in de loop van november bij u terug. Ook na implementatie van de NaWas oplossing zullen wij zeer actief blijven op dit gebied om nieuwe typen van aanvallen te blijven signaleren en voor te blijven, voordat u daar als klant last van krijgt. Wij realiseren ons terdege dat uw business te allen tijde door moet gaan.

Meer weten of de Premium Networking dienst aanvragen?

Meer weten over deze oplossing of is er iets nog niet helemaal duidelijk? Of wilt u alvast meer informatie over de Premium Networking dienst? Vraag direct meer informatie aan.

[gravityform id=”3″ name=”Meer informatie” title=”false” description=”false”]

Business Hosting kwaliteitsgaranties: Weten waar u aan toe bent

24/7 telefonisch bereikbaar voor onze klanten*.

Ons netwerk en datacenters zijn 24/7 beveiligd en volledig
redundant uitgevoerd.

Ons netwerk heeft een uptime van 99,99%.

Team van professionals welke voor u klaar staan.

Auteursrechten en Algemene Voorwaarden

© Copyrights 2022 - Business Hosting